ЖИЛИЩА


На пътешествие със стари куфари… у дома!

Нещо старо, нещо ново…

Всички обичаме пътешествията – по-далечни или пък по-кратички, но във всички случаи, си имаме ако не компания, то поне верни придружители като куфарите!

Но какво се случва с тези наши спътници, когато премятани насам-натам по гари, влакове, автобуси, самолети или автомобили, вече нямат толкова атрактивен вид и очукани от дългогодишна употреба, вече не ни харесва да ни придружават, тъй като не отиват на имиджа ни? И ако миналото им е било страхотно, какво ги очаква в бъдеще?

Може би почетно пенсиониране в някой тъмен ъгъл на тавана или направо им показваме пътя към боклукчийските кофи?!

Но бихме могли да заложим и на една съвсем различна алтернатива, като им предложим нов живот вкъщи или в градината! Предложението може да изглежда малко странно и смешно, но си е съвсем сериозно!

Нашата галерия нагледно ще ви покаже как и къде старият куфар би намерил своето място в интериора и екстериора, но все пак ще подскажем малко. От него би излязла страхотна малка масичка, забавно кресло, легло за домашния любимец, оригинална поставка за саксии с цветя, та дори и… колоритни тонколони!

И не губете време – погледнете в килера, на тавана, в гаража или дори в къщата на баба на село и тръгнете на вълнуващо пътешествие, без да напускате пределите на дома!

Дайте на неуморимия работохолик – стария куфар, още веднъж шанс да докаже приятелството си!