ЖИЛИЩА


Когато слънцето ни дойде на гости…

16 идеи за градински кътове за отдих

Когато слънцето реши да ни дойде на гости, то най-добрият начин да го посрещнем е като го поканим в градината, нали?

Какво по прекрасно има от това през топлите месеци на годината да се радваме на ласките на слънцето и прохладните целувки на вятъра някъде на открито – в балкона или в градината?! Да, но за да се случи това по всички правила, тези кътчета за отдих първо трябва да бъдат подобаващо обзаведени, нали?

Когато става въпрос за обзавеждане на дома, правилата и схемите, които трябва да се следват в интериорната концепция са наистина много, но пък за градината правилото е само едно – мебелите да са удобни! Е, да, и да са устойчиви на атмосферни влияния, разбира се!

В градината или на балкона не е чак толкова необходимо да се търси цветова хармония, съответствие на форми и материали, кое с кое ще си подхожда и т.н., но пък за сметка на това, добрите вдъхновяващи  идеи винаги са на почит!

И за да не губите време в преследване на вдъхновение за обзавеждане на своя хол на открито, ние си позволихме да съберем вместо вас малко изкушаващи предложения – мебелните центрове ще свършат останалото!

Идеи за сладък мързел на открито!Когато слънцето ни дойде на гости...Хол край басейнаГрадинският чадър ще ни опази от силните целувки на слънцетоЧудеса на покривната тераса са възможни!Закуска на терасата в компанията на красивия пейзажДа пием по кафе в едно кътче на градината?Малка фанатазия....По един коктейл?Кът на покрива - напълно възможно!Заповядайте в хола на терасата!Червено-бяло-черна класика в градинския холДневна зона на откритоМебели от изкуствен ратанКомплект градински мебели от изкуствен ратанИ вечер тук е чудесно да отдъхваш в компанията на луната и щурците!Кът на верандатаИма място за цялата компания!Едно романтично гнезденце...Диван с балдахин в градината - идеално за отдих на сянка!Външно огнище за повече уютИмаме си и камина за хладните вечери!Ех, че уютно...Заповядайте на обяд в градината!