Интериор на едностаен апартамент

Малко, семпло, но напълно достатъчно!

 

Когато живееш сам, малкото жилище си е повече от достатъчно, а дори си има и своите предимства – малка площ за чистене и рядко ти идват гости!

Е, вярно е, че никой не би имал нещо против приятни вечери с приятели и да му е широко у дома, но този едностаен апартамент, проектиран от WCH Interior, независимо от размерите си предлага на своя собственик всичко необходимо за комфортно обитаване.

Умното оформление на интериора, въпреки скромното пространство, прави жилището да изглежда забележително елегантно и стилно.

Избраните семпли пастелни тонове в цветовата концепция създават оптическата илюзия за по-голям размер на площта на жилището.

Непосредствено от входа се влиза в мъничко антре, където е поставен гардероб за съхранение на дрехи и вещи. Вдясно от входната врата е разположена банята.

Ниската мека мебел, поставена срещу стената с TV-модула ни най-малко не пречи на  усещането за простор, тъй като е с компактни размери.

Окачен висок шкаф  на стената с телевизора предлага още пространство за съхранение.

Ниското канапе прикрива леглото, разположено зад него, а като табла на самото легло служи частично изградената стена с интегриран дървен плот, която функционално отделя кухнята от зоната за отдих и сън.

Точно този плот изпълнява ролята и на работно бюро в импровизирания домашен офис, оборудван още с нисък отворен шкаф и окачени полици.

Кухнята е с вградени уреди, а дизайнът на модула с мивката предлага достатъчно  работна площ чрез мраморния плот, която може да се използва при готвене или като място за бърза закуска и вечеря.

Бялото е основният цвят в интериорното решение, а корпусните мебели са изпълнени от светло дърво.

Въпреки ограничените пропорции на това вероятно ергенско жилище, всички компоненти в него предполагат необходимата функционалност.

Мъничко, но спретнато студио, а какво ли повече му е необходимо на човек, когато все още семейство и деца се планират някъде в бъдеще време?

 

Галерия:

 

 

Споделете тази публикация

Post Comment