Интериорен проект на апартамент в гр. София

При създаването на интериорна концепция за всяко отделно жилище винаги има  водещ фактор, около който се разгръща цялостното решение.

 

В проекта на апартамент, който представяме, безусловно водещата линия при изграждане на “сюжета” на интериорната пиеса това е светлината!

И няма как да бъде другояче – жилището грабва вниманието веднага с огромната тераса, високи начупени тавани, щедрия простор и струящата отвсякъде светлина.
Тези дадености правят огромна услуга на интериорните дизайнери, които ги използват максимално и извършват съвсем малко преустройство, за да се превърне жилището в направо идеално място за обитаване.


Дневна зона

 

За основен цвят на помещенията изборът пада върху светлите тонове – така светлината става основен елемент в обзавеждането и играе ролята на главно действащо лица на интериорната сцена. На вграденото осветление по тавана с раздвижени форми е поверена поддържащата, но не второстепенна роля.

Съществуващата мека мебел дизайнерите заменят с голям ъглов диван и обособяват специално място за TV-кът, използвайки налична носеща колона.

Кухня

Кухнята е обзаведена семпло, но елегантно, с вградени мебели, издържани в бяло и венге. Акцентът в това помещение е голяма капандура, от която струи естествена дневна светлина, превръщайки кухнята в слънчево и приветливо място.

Трапезарията е преходна и съдържа само най–необходимото: кръгла маса с няколко стола и плазмен телевизор на стената.

Спалня

Мебелите в спалнята са решени в бяло и топло кафяво, имитиращо истинско дърво. Стените са боядисани с латекс, а на тази зад леглото е поставен тапет, повтарящ основните цветови нюанси в обзавеждането. Това решение не само освежава помещението, но и му придава ярка индивидуалност.

Тераса

Терасата е направо истински малък оазис, скрит в центъра на София. Стремежът на дизайнерите е да превърнат тази част от жилището в любимото място за почивка, където собствениците да се наслаждават на спокойни мигове под ласките на хубавото слънце, разположени на удобните дивани и шезлонги. И определено успяват!

 

Антре

След съвсем леки корекции и вложени много креативни идеи,  този апартамент става истинско градско бижу – модерно и много комфортно място за обитаване, с лека романтична нотка в интериора за противодействие на стремителното и натоварено ежедневие.

 

За повече информация и контакти:

Acherno ЕООД

www.acherno.com

София, кв.Редута, ул.Калиманци 77

Интериорен дизайн:

M-Tel:  +359 888 390 033
Globul: +359 896 045 369
Vivatel: +359 878 545 309
е-mail: interior@acherno.com

Маркетинг:
Globul: +359 894 319 536
е-mail: marketing@acherno.com

Споделете тази публикация