Пастелно спокойствие в банята с италиански привкус

Интериорен проект на родителска баня

 

В архитектурните проекти на съвременни жилища, в които площта не е с ограничени размери, обикновено се проектират минимум 2 помещения, отредени за баня. Съвсем логично, по-голямото от тях остава във владение на самите собственици, а другото е предназначено за децата в семейството и всички гости.

Интериорен проект

А когато човек прави нещо най-вече само за себе си, то тогава иска да бъде по възможност най… – най-просторно, най-красиво, най-функционално… Така е, нали?

Интериорният проект на родителска баня, който ви представяме, е създаден от дизайнерите на студио “Jessica Design” за техни клиенти.

Баня в пастелни тонове

А къде е италианският елемент тук, може би ще се питат някои от вас? Отговаряме веднага – стенната и подова керамика, използвана в проекта и последвалата реализация на банята, е от серията Convivium на световноизвестния италиански производител Ariana Ceramica.

2

Пастелните тонове в обзавеждането на което и да е помещение на жилището почти задължително създават атмосфера и уют, а в банята това се усеща най-осезаемо.

3

Играта с размери и декори винаги постига ефектен резултат – тук се случва точно така, тъй като са съчетани по много елегантен начин стенни и подови плочки в различни формати – 35х45 см, 30х60 см, 60х60 см с различна декорация.

Родителска баня

Относително ярък акцент в пастелната картина на интериорната концепция на банята внася дървеният плот под мивката, която, както и останалите елементи от санитарна керамика – вана, WC и биде,  са от серията Дея на Идеал Стандарт.

111

Няма как да остане незабелязано и атрактивното подово решение в зоната за душ – оригиналните плочки с размери 35х35 см са  от серията Aspen на испанския производител APE Ceramica. Камъчетата са с естествен произход, подредени върху мрежа, а при поставянето им, плочките се фугират, за да се получи идеално равна повърхност.

333

В тази баня със сигурност всеки би могъл да се остави с огромно удоволствие на откраднатите мигове за спокоен релакс, но тази възможност, все пак, имат само собствениците!

444

Всички заложени елементи в интериорния проект на тази баня можете да откриете в шоу-рума на фирма JESSICA на бул. „Ботевградско шосе“ 229 – гр. София, а дизайнерите на фирмата ще проектират съобразно вашите предпочитания индивидуален проект на новата ви баня или WC.

 

Галерия:

 

Пълната продуктова гама на компанията можете да намерите на:

WWW.JESSICA.BG

 

 

 

 

Споделете тази публикация

Post Comment