Интериорни приказки от есенната фея

В цветовете на  многоликата есен

Всеки годишен сезон е интересен и очарователен по свой начин и всеки може да се превърне в повод за вдъхновение. Зимата – с ясните си черно-бели контрасти, пролетта – с неповторимата си свежест на възраждащия се живот, лятото – със знойни слънчеви нюанси и морскосиня романтика, а есента …

Интириорно решение в зелено

Каква вълшебница е само есента, разказваща истинска цветна приказка чрез  златното сияние на ронещите се листа, топлото кафяво на изораните поля, охра, огнено червено, царевично жълто…

Природата с цялата си есенна прелест сякаш се противопоставя на неизбежно идващата зима. И ако заимстваме поне малко вдъхновение от нея, можем да експонираме цялата тази цветна щедрост в интериора на собствения си дом. Да разкажем една есенна приказка на своето ежедневие като изберем от тази богата и толкова топла палитра.

Интериор

Интериор

Идеите, които показваме, са също толкова многолики – като самата есен!

Някои съчетания в комбинациите са по-нежни и сдържани, други – по-ярки и смели.

Но всяка от тях има свой чар – топъл и сгряващ като чаша стар коняк, ярък и опияняващ като младо червено вино, свеж и ласкав като все по-срамежливите слънчеви лъчи.

Червено в спалнята

Интериор

Не можем да оспорваме по никакъв начин природните закони, колкото и да не ни харесва, че денят е все по-кратък, а нощите – все по-дълги.

Есенни багри в интериора

палитрата от цветове на есенния художник

А точно чрез палитрата от цветове на есенния художник може да си откраднем още малко слънце и топлина, да повишим дори пихологически комфорта в атмосферата на жилището си.

Дали ще бъде само един детайл в някой от есенните нюанси или фойерверк от няколко наситени цвята – изборът е изцяло личен.

Разходете се из нашите идеи – и си заимствайте спокойно, ако откриете нещо, което ще отива точно на вашия дом. За да се радвате на есентата хубост, независимо от това кой сезон ни е посетил!

Споделете тази публикация