Креслото HUG – прегръдка за двама

Оригиналната форма на вечна спирала и ценността на приятелска прегръдка – тези значими понятия съчетава  ексклузивния дизайн на креслото HUG. Създаден е от родената в Будапеща дизайнерка Gabriella Asztalos.

Уникална  кръгова структура свързва двете места за сядане – обединявайки ги в едно, позволява двама души да седят лице в лице и по този начин се създава интимна и задушевна атмосфера. Чрез тази физическа връзка всеки би се почувствал социално и емоционално свързан с човека, седящ на отсрещната страна.

В рамките на  кръга-кресло фокусът е винаги върху събеседника – точно като свързваща двама души мила прегръдка.

Креслото HUG е не само с атрактивен дизайн, но и предлага високо ниво на комфорт. Неговата позиция на взаимодействие  “лице в лице” позволява незабавно да се почувстваш откъснат от околната тълпа. Купувайки креслото-прегръдка, хората не купуват просто стол, а изявление да прекарат приятни мигове с добър приятел или любим човек.

Креслото се изработва ръчно и се предлага в два варианта – класически (изпълнен от орехово дърво) или съвремен стил (от фибростъкло в черно и бяло). И двата модела са тапицирани с висококачествена естествена кожа в предпочитан цвят.

Креслото HUG е отличено вече с редица награди за мебелен дизайн.


www.hugchair.com/the-design

Споделете тази публикация