Стълбище или скулптура?

Реални стълбища, дошли от света на креативните фантазии

 

Случвало ли ви се е да видите нещо, от които дъхът ви да спре за секунди?

Да онемеете от възторг и да се питате дали не сънувате наяве? Или най-малкото тръпки на възхищение да полазят по кожата ви?

Уникални стълби

Точно такива усещания предизвикват тези стълбища, проектирани от  дизайнерско студио Philip Watts Design за техни частни клиенти. Отначало дори човек не може да приеме, че това са просто стълби в нечий дом – толкова необичайни са формата и изпълнението им.

Като гръбнак на непознато живо същество тези стълби просто свързат различните нива на къщите, но всъщност са най-възхитителната им украса.

Като истински скулптури, създадени от дърво, стъкло и човешка креативност на най-висока степен, те се извиват като път започващ от реалността и свършващ някъде във фантазиите. Или обратното?

Philip Watts Design е компания, основана през 1993 г. със седалище в Нотингам, Великобритания. До момента студиото има разработени над 500 собствени продукта, екипът  е работил по над 100 интериорни проекта, както и над 150 поръчкови интериорни инсталации са изпълнени по целия свят.

Скулптурни стълбища

Обширната колекция от продукти, произведени от Philip Watts Design, включва всички аспекти на архитектурни метални изделия, осветление, мебели и санитарен порцелан. Студиото е носител на много награди за изключително креативен дизайн.

Но тези скулптурни стълбища са толкова невероятни, че едва ли ще оставят някого равнодушен. И точно затова решихме да ви ги представим!

Стълба от стъкло

За повече информация:

http://www.philipwattsdesign.com/

Споделете тази публикация