Кръглите спални – атрактивни острови за сън

Съвременните спални като цяло се отличават с изключително атрактивен дизайн, но кръглите модели направо зашеметяват с формите си. Този тип легла са много модерни и особено предпочитани заради нестандантартната си форма. Кръглото легло е много оригинален елемент във всяка спалня и определено по-впечатляващо от стандартните модели.

Единственото неудобство е, че за да се види пълната красота на леглото, то трябва да бъде поставено в центъра на стаята, а това изисква наличието на повече пространство. Вярно е, че стои добре и до стената, но със сигурност е по-интересно разположението в центъра на помещението. Някои от моделите кръгли легла са и мобилни – лесно могат да сменят посоката си на разположение.

Освен че са с много стилен дизайн, кръглите легла създават и невероятна романтична атмосфера в спалнята. Друго предимство – създават отличен комфорт и изискана елегантност. Отчитайки големия интерес, много мебелни дизайнери създават все изкушаващи варианти на кръгли легла. Представените модели са част от портфолиото на световните производители PREALPI и EUROFORM.

В прегръдките на  съвършения кръг на своето легло всеки би се почувствал като център на интериорната вселена на своята спалня!

Споделете тази публикация

Post Comment