Кухня само за теб

Готвенето и животът са успоредни понятия, но не само защото човек трябва да яде, за да оцелее, но и защото от незапомнени времена кухнята е била и ще бъде център на дома – мястото, в което всички в семейството се събират по различни поводи и причини.

 

Всички хора живеят по свой предпочитан и избран начин, имат различни вкусове, работа и приятели, но всички имат собствена кухня у дома!

Точно по тези много и различни предпоставки, дизайнерите от испанската компания Logoscoop  създават своите проекти с мисълта за всеки един отделен човек и характер, специфични потребности и изисквания.

Те обръщат внимание на начина на живот и навиците на всеки клиент, което позволява да постигнат по-високо ниво на детайлност.

Кухните сами по себе си са функционални и модерни. Всяка една е необичайна,  „единствено по рода си” творение. Оригиналният подход към процеса на проектиране на кухни дава възможност крайният резултат да бъде забележителен.

Ярка палитра от  цветове, комбинирани с творчески решения за съхранение на кухненските принадлежности и аксесоари  водят до неизбежното –  кухнята става още по-привлекателна и своеобразно допълнение и отражение на стереотипа на живот и характера на своите собственици.

 

Индивидуалност – това е основната характеристика на предлаганите модели кухни, което отличава Logoscoopот  многото на пазара в света компании за дизайн и производство на кухни.

 

 

Мивки за кухня в магазин Жилища

Споделете тази публикация

Post Comment