Басейн за 10 дни? Мисията възможна!

Бързо и лесно изграждане на басейн в двора и градината

Всеки от нас има своите малки и големи мечти, но не всеки може да определи срок за тяхното сбъдване! И все пак, ако мечтата ви има летен нюанс, отнасящ се до преследване на търсена прохлада и спасение от жарката любов на слънцето, то ние ще ви подскажем, че тя може да се сбъдне и то за 10 дни!

Басейн

Е, вярно е, че трябва да направим и малко уточнение – да живеете в къща и да разполагате с поне малка градина или вътрешен двор…

Защото, ако имате поне малко свободно място в градината, а защо не дори и на терасата,  вече не можете да кажете „не” на сбъдването на мечтата си!

Как да се случи всичко това ли?

Макар и някога на подсказвачите в училище да пишеха 1-ци, ние вече не се страхуваме от строги учители и смело ще ви подскажем – отговорът на въпроса е:

Басейн в двора

Басейни.БГ ООД е дружество, ориентирано към иновации и развитие в сферата на плувните басейни .

Наследник е на френската компания La Union Pierines, основана през 1972 г., която непрекъснато разширява своята мрежа от клиенти.

През 1981 г. от La Union Pierines тя променя името си на UPI – Union Pisins в столицата на индустрията – Италия. До 2007 г. компанията продължава да доставя продуктите си на клиенти и в други части на Европа, като за целта открива своя собствена фабрика и в Р. Македония, наречена „Мак Базен” ДООЕЛ.

През 2018 г. е основано и дружеството „Басейни.БГ” ООД ( Baseini.bg ), за да продължи да развива своята дейност и тук – търговски център за плувни басейни с изцяло нов и разнообразен асортимент от продукти.

До момента UPI е изградила повече от 20 000 плувни басейни в Централна и Източна Европа и над 300 000 в Европейския съюз. Притежава над 700 магазина.

Басейн

Басейни. БГ ООД предлага богат асортимент от басейни – 9 модела в кръгла, овална и квадратна форма, които притежават всички качества, необходими да задоволят вашите нужди и желания.

Различни форми на басейни

Басейни -различни форми и размери

Реализиран проект в село Рилци, Благоевград

Галерия:

Благодарение на характерната самостоятелна структура (външно укрепен патент РA 8713403),  дейности по бетониране не се изискват по време на инсталацията.

Каквато и да е позицията и конфигурацията на терена, инсталирането на басейни на UPI винаги е бързо и просто.

Технология на изграждане:

Терена на двора преди изграждане на басейна

Галерия – етапи при изграждане на басейните:

Мечтите могат да се сбъднат, стига просто да им помогнем малко!

 

 

За контакти:

logo

e-mail: info@baseini.online

+359 878 777 244  /  +389 70 210 179

baseini.online

 

Споделете тази публикация