Архитектурни мечти под снега

Къщи, в които бихме искали да бъдем сега и веднага!

 

Всеки сезон провокира различни мечти и романтични настроения, но почти сме убедени, че зимните фантазии на всички ни се свеждат до следната картинка:

И езеро за фон на цялата тази прелест....

Прекрасен бял пухкав сняг, който нежно е приютил в прегръдките си малка – или пък не толкова, къщурка, в която се чува веселия пукот на горящите в камината дърва, на масата има нещо сгряващо – не е задължително да са чай или кафе, няма телефони, компютри, никаква телевизия и само голяма доза релакс и романтика! Добре де, последните условия не са съвсем задължителни, но препоръчителни!

Кога тръгваме?

Точно в такова настроение се намирахме и ние, когато решихме да споделим с вас една галерия от прекрасни сбъднати, но за някого другиго, мечти, които бихме искали да са били наши…

По пътечката, по пътечката....

И ако трябва да бъдем съвсем, ама съвсем откровени, първоначалната ни идея бе да покажем красотата на градините през зимата, но някак си се увлякохме и “потънахме” в снежни мечтания, а пък и без това нали снегът е скрил на топло храсти и дървета?!

Една истинска мечта, която бихме искали да ни се сбъдне... някой ден!

Тези къщи може и да не блестят с особени архитектурни достойнства, но пък са идеалното място, където и ние бихме искали да бъдем – сега и веднага!

Прекрасно, нали?

Е, вярно е, че мечтите са безплатни, но пък никога не е излишно да срещнеш вдъхновението, което би провокирало създаването на нови копнежи, които могат и да се сбъднат – ако не за постоянно, то поне за времето на зимните празници и ваканция.

Когато вече всички се събрахме...

На подобни местенца има два варианта за чудесни преживявания – или в голяма приятелска компания, или с най-близкия до сърцето ти човек…

Сцена за романтика...

Зимни фантазии

Но и в двата случая къща под снега би била идеалната сцена за запомнящи се мигове, нали?

Кога тръгваме натам?

Къде са всички?

Добре дошли в нашата галерия от снежно вдъхновение!

 

Галерия:

 

Споделете тази публикация

Post Comment