Къща като дворец от дърво в планината

В прегръдките на полските Татри

Обичате ли все още да четете приказки? Ако е така, дори и да го правите по задължение на децата си, тогава със сигурност тази къща ще ви хареса.

Защото, ако не знаехме със сигурност, че съществува, имаше голям шанс да си помислим, че е излязла от някоя страница с красиви картинки в детска книжка с вълшебни приказки!

Къща като дворец

Къщата, която се намира в Полша, в прегръдките на красивите планини Татри (планински масив в Западните Карпати), наподобява изумителен дървен замък, в който може би живее някой горски бог или пък дух?!

Къща като дворец

Сградата е построена изцяло от естествено дърво, което преобладава и в интериорното решение.
Трудно може да се определи еднозначно стила на изпълнение както на екстериора, така и на интериора – някаква магическа смесица от класика, средновековие и съвременни модерни детайли.

В къщата можете да видите как съвсем приятелски си партнират старомодна готварска печка и модерна камина, баня в съвременен минимализъм и натурални дървени греди от смърч. Уют и много светлина, непринудена и топла атмосфера са най-отличаващи белези на дома.

Всички мебели са или изработени по поръчка, или реставрирани закупени на търг антики, а дърворезбите, които украсяват интериора, са дело на местни майстори.

Всъщност, този красив дървен замък е луксозна къща за гости с наименование Miodula и всеки, който би желал да усети атмосферата на къщата и планината, може да го направи, ако има възможност и път към Полша.

Когато собствениците построяват своята мечта за една различна къща, установяват, че тя е твърде голяма само за тях и затова решават да споделят невероятната природа и уюта на своя дом с всички, които като тях ценят красотата и дружелюбието на планината.

А за някои от вас вила Miodula може да се окаже източник за вдъхновение за постигане на мечтата за построяване на собствена къща от приказките – за перфектен живот и пълноценна почивка.

За повече информация:

www.villamiodula.pl

Споделете тази публикация

Post Comment