Къща с френски чар в Тексас

Атрактивен басейн е перлата на вътрешния двор

Тази ексклузивна къща се намира в Тексас и е разположена на хълм, известен като “Могилата на цветята”. Екстериорното и интериорно оформление на сградата в голяма степен напомня провинциално френско луксозно имение.

Асфалтова алея се отклонява от главния път и стига до внушителен портал, въвеждащ към вътрешния двор. Ефектната каменната облицовка на сградата и куличките на покрива демонстрират отдалеч френско архитектурно влияние. Къщата е разположена почти в центъра на разкошен, перфектно озеленен двор с площ  около 2 дка, чиято перла несъмнено е красивият басейн, край който е организиран кът с външно барбекю.

 

Автентичният вид на гредите е  умишлено търсен ефект

Жилищната площ на цялата къща е около 2 500 кв.м. Освен с просторна дневна зона, къщата разполага с 6 спални и 5 бани,  кабинет, музикален салон и специална медийна стая – за гледане на домашно кино и телевизия.

Изисканият интериор, който някои биха определили като “малко старовремски”, всъщност включва разнообразие от различни стилове. Провинциален нюанс внасят в помещенията оставените умишлено в автентичен вид греди на таваните. Две спираловидни стълби, разположени огледално в предната и задната част на къщата свързват двата й етажа.

 

Богатата коледната украса почти във всяко помещение прави интериора още по-внушителен и шармантен, в което може да се убедите и сами.

А, между другото, къщата се продава и цената й е 3 500 000 $!


www.homesoftherich.net

Споделете тази публикация

Post Comment