Дневна зона с камина под небето

Градински кът за отдих и забавление

 

Сигурно сме подчертавали и друг път, че бижуто на всяка къща – малка или голяма, е градината – малка или по-голяма?

Градинска дневна под звездите

Е, вярно е, че всички обичаме тези бижута под открито небе, но във всяка градина има и по някакъв акцент, който, ако следваме логиката на ювелирните сравнения, блести като диамант над всичко останало!

Ландшафтен дизайн

Точно така бихме определили и градинския павилион или пък просто кът за забавление на открито, създаден от архитектите на ландшафтното студио от Австралия –  Rolling Stone Landscapes, проектирали оформлението на цялата градина.

Лятна кухня

Всъщност, ако побългарим малко терминологията, това си е просто лятна кухня в градината с кът за хранене. Тук си има съвсем всичко – и кът за барбекю, и камина, а мивката и хладилника допълват комфорта на това място за отдих сред зеленината на градината.

Кухня под небето

Конзолна маса

Няма как да не се възхитим и от дизайна на уникалната конзолна маса за хранене, която гарантира, че прегради между готвача и неговите гости няма и комуникацията си е съвсем безпроблемна.

Кът за отдих

А кътът за отдих, съставен от комфортна конфигурация от градински мебели осигурява удобно пространство за сладки разговори пред камината, след като обядът или вечерята вече са приключили.

Градински мебели

Ратановите дивани просто те приканват да се отпуснеш или сгушиш сред меките големи възглавници с чаша кафе или нещо по-силно в ръка…

Голям басейн

И като добавка към този лукс, който сигурно фигурира в мечтите ни, е разкошният басейн, който като същинско огледало отразява вечер искрящите светлини от градинското осветление, реещи се между образите на луната и небето, любопитно погледнали да видят какво точно се случва в тази дневна на открито!

Басейн осигрява прохладни емоции

А разгорещените си страсти гости и домакини биха могли да охладят в свежата прегръдка на водата в басейна – и вероятно го правят, а за нас остава само да им завиждаме…

 

Галерия:

 

www.rollingstonelandscapes.com

 

 

Споделете тази публикация

Post Comment