ЖИЛИЩА

Архитектура Архитектурни проекти

Там горе, в компанията на облаците…

Къща в прегръдките на Големите опушени планини

 

Е, може би преводът на Great Smoky Mountains може да ви се стори забавен или не съвсем точен, но точно там, на един склон над красива долина в щат Северна Каролина се намира тази симпатична къща в рустикален стил.

За някои хора измерението за прекрасна ваканция се свежда до разкошни златни плажове, синьо безкрайно море и лениво полюшващи се палми, но за други очарованието на планината е същинският фаворит!

Защото за истинските любители на природата нищо не може да се сравни с вълшебните мигове, прекарани в уютна къща пред хипнотизиращо пукащия огън в камината, а през прозорците да се вижда как навън снегът тъче поредната модна зимна дантела!

И за тях тази къща, сгушена в прегръдките на Големите опушени планини и проектирана от архитектите на студио Platt Architecture със сигурност ще бъде най-точното място за пълноценна почивка и бягство от ежедневния стрес.

Като типичен представител на рустикалния стил в архитектурата, сградата е проектирана така, че да се вписва максимално в околния пейзаж – фасадите и интериорните решения съвсем логично са изпълнени от естествено дърво и камък.

Как всичко тук е подчинено на спокойна и естетическа хармония виждате и сами – когато образите говорят, думите са излишни, нали?

Но за верандата с каменно открито огнище, от която собствениците могат да се наслаждават на великолепната гледка към отсрещните върхове и долината там някъде долу, и то единствено в компанията на тържествено носещи се като на парад облаци и смели птици, дръзнали да видят отблизо слънцето, наистина няма какво да кажем… освен, че красотата на природата винаги ни оставя безмълвни!

А за завистта, която изпитваме към собствениците, също е излишно да говорим, но че можем да отидем непоканени на виртуално гости, никой не може да ни спре!

Идвате ли с нас?

 

Галерия:

 

www.plattarchitecture.com


Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища  


 

 

 

 

Архитектура Архитектурни проекти
 

Абонирайте се за RSS канал

НОВИ ПРОДУКТИ - магазин ЖИЛИЩА
thumb


thumb


thumb


 

Печка на твърдо гориво

Сгъваемо легло - Como

Тавански стълби - различни модели

Декоративни тухлички

Декоративни камъни

   

Горивни камери за камини

Горивни камери за камини

Декоративни пана

Декоративни панa - XPS 3D - за стени и таван

Простори

Честър - кожено кресло

Капаци за WC

Дървени градински мебели
Дървени градински мебели

  

 

Покривни прозорци

Капандури

Стъклени тухли

Стъклени тухли - размери 19 x 19 x 8 см и 19 x 9.4x 8см

Импрегнатори за дърво

Импрегнатори за дърво

Биокамини

Облицовъчен камък

Етажерки и поставки за баня

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Политика на поверителност