Архитектурно великолепие на хълма край залива…

Луксозна вила на френската Ривиера

 

Когато стане въпрос по какъвто и да е повод за френската Ривиера, човек несъзнателно се размечтава за ваканция… Е, времето не винаги е подходящо, особено към тази туристическа дестинация, но това е една друга тема, но за виртуалните разходки времето е винаги подходящо, а входът е свободен!

Тази прекрасна вила, която заедно можем да посетим, е построена на хълм над  Villefranche на слънчевата френска Ривиера.

Най-главното сред всичките й достойнства е, естествено, безценната панорамна гледка към морето и околността, която остъклените фасади ни най-малко не ограничават.

Всяко едно от пространствата на вилата, независимо от функционалната си обусловеност,  е изпълнено със светлина, излъчва ведра атмосфера и своеобразна лекота е – идеално място за спокойна почивка.

Между облицованите с камък и стъкло фасади на сградата са разположени просторна дневна зона с няколко зони за отдих, трапезария, 2 кухни (едната външна), 5 спални, всяка от които със самостоятелна баня.

Модерни мебели и светли цветове са в основата на жилищния интериор, а ярки червени акценти създават динамика и настроение.

Разкошна градина с организирани множество кътчета за отдих на открито изкушава всеки гост на дома, който все още не се е гмурнал сред прохладата на големия басейн.

Част от всички тези прелестни места за отдих, но с едно огромно предимство, е  голямата тераса с уникално красив изглед към залива. Тук има кътове за сядане, за спокойни разговори или за хранене навън.

През нощта перфектната система за външно осветление допринася вилата да сияе като безумно скъп рядък диамант.

Може би, дори и да не беше разположена на такова изключително живописно място, вилата също щеше да бъде забележителна със своята архитектура и интериор, но сега можем съвсем основателно да я определим с една единствена дума: великолепна!

 

Галерия:

Споделете тази публикация

Post Comment