Приказка за къща в гората Вила в Аспен, Колорадо

С всеки изминал ден дните стават все студени, а сутрините и вечерите – истински мразовити.
Ясно е, че зимата вече почуква на вратата на сезонния кръговрат.

Все по-често се замисляме за онези уикенди, когато планината ще ни примамва с невероятната си бяла хубост, за очарованието на прекрасните зимни пейзажи и за примамливата атмосфера на интериор, стоплен от буен огън в камината.


В представите на всеки изниква чудната картина на спретната къща в гората, където вечер, удобно разположен в люлеещ се стол пред горящата камина с книга в ръка или в компанията на приятели се наслаждава на красотата на планината, която големите заскрежени  прозорци разкриват…


Да, истинска мечта, нали?! Почти като къщата, която ви представяме. Тя се намира в известния ски-курорт Аспен в Колорадо, САЩ. Проектирана е от архитектурно студио Zone 4 Architects. Тук архитектурна среща си дават камък и естествено дърво, за да създадат тази прекрасна вила, сякаш излязла от картинка на книжка с приказки.


Интериорът на къщата е хармонична комбинация от типичен кънтри и  модерен стил. Масивните удобни мебели в помещенията си партнират успешно с най-съвременни домакински уреди, но всичко изглежда съвсем точно на мястото си, без да дразни погледа по някакъв начин с елементите на различни стилове.


Къщата разполага “само” със 7 самостоятелни спални, в някои, от които има изградена камина, просторна кухня с кът за закуска и отделна трапезария, работен кабинет, всекидневна,  в която е поставена и билярдна маса, 2 гаража, голям двор с външно барбекю.

С една дума – пълен комфорт и всякакви предимства, които може да предложи една голяма къща. И ако случайно парите не са проблем за вас, къщата се продава и може да бъде ваша срещу  около 10 милиона долара, на колкото е оценена!


Шегата настрана, но освен да гледаме завистливо, спокойно можем да заимстваме някоя идея от интериорното или екстериорно оформление за собствената си къща или вила – идеите са абсолютно безплатни!

За подробна информация:

www.zone4architects.com/

Споделете тази публикация

Post Comment