Креативни идеи -закачки за килими

Изборът на подходящ килим за интериора може да се окаже сложна задача – съществува голямо разнообразие от модели и размери, които могат доста да ви объркат, вместо да помогнат. Идеите, които ви предлагаме тук, са предназначени за хора с нестандартно мислене и с добро чувство за хумор, защото изборът не е задължително да се базира винаги на търсене на функционална елегантност, а и на остроумна оригиналност


Две в едно– килим и покривало за диван. Интересно хрумване, още повече, че може да се сяда директно на пода, когато гостите са повече и да се облягаш на седалката на дивана. Но как ли се поддържа това двуфункционално предложение?!


Килим-басейн – подходящо решение за почитателите на неконвенционалните идеи, както и за тези, които искат да „изградят” собствен басейн в дневната си.


Да посвирим на… килим! Удивително добра идея за почитателите на завладяващото музикално изкуство! Все пак, килимът е толкова елегантен с класическата си черно-бяла цветова гама, че би могъл да стои изключително добре в просторна съвременна дневна, дори и да не е в компанията на роял.


Да закусим с килима! Това е нещо, което не виждате всеки ден! Този килим с оригинален дизайн е много пухкав и изглежда много удобен за сядане. Яйчените жълтъци са всъщност възглавнички, които изглеждат изключително апетитно. Това дизайнерско предложение  изглежда страхотно, но може би не е особено функционално, защото бялото, както всички знаем, се замърсява лесно. Но пък идеята си заслужава усилията за почистване!


Светещ килим
Килим с такъв дизайн може да изместни стандартната нощна лампа! Подходяща идея за детска стая, защото много деца не могат да спят на тъмно, а меката светлина на килима ще разсее страховете им през нощта.


„Летящ килим” –  килим с такъв необичаен мотив е поставен в международното летище Сакраменто. На практика гигантският килим свързва терминал на летището с паркинг.


Къде са ми чехлите? Този килим e добро решение за модерен хол. Неговата оригиналност идва от факта, че килимчето не е цяло, а  има четири стъпки, които съответстват на 2 чифта чехли. Въпреки че изглежда чудесно като ансамбъл, малко вероятно е чехлите да останат на това място през цялото време, но като цяло идеята заслужава много усмивки!

Споделете тази публикация