Декоративни первази – за интериори с характер!

11621
Разгл.
Декоративни первази – за интериори с характер!

„Elegance“ – стилно решение за елегантни рамки на дома от пода до тавана!

 

Пространството, в което живеем, определя кои сме ние! Както и ние определяме рамките и характера на интериора на дома си! Това е един сложен, но свързан процес, в чиято основа стоят редица избори, които в крайна сметка се свеждат до един резултат – как ще изглежда новото или ремонтираното жилище!

Както сигурно всички от личен опит са се убедили, довършителните работи в апартамент или къща изобщо не е лесна задача, защото решението й до голяма степен ще определи колко добре ще се чувстваме като обитатели след като еуфорията от „рязането на лентата“ отмине…

Интериорното решение, което сме създали и ще се превърне в наше ежедневие, трябва да ни доставя радост и удоволствие, а и не само на нас, но и на нашите гости.

Затова предвидливо трябва да заложим елементи, които ще придават перфектен завършек и индивидуален характер на жилищното пространство – от пода до тавана. А своеобразна рамка на интериорната картина могат да поставят точно декоративните первази!

Те са не само финален щрих, но и елемент, който притежава голяма функционална стойност.

Декоративни первази за под

Первазите правят по-лесно поддържането на чисти стени, прикриват различни комуникационни кабели, та дори и маскират редица майсторски недоглеждания и грешки. Те могат дискретно да се впишат към пода и стената, но и могат да сложат ефектен контраст между тях.

Такива и още редица предимства притежават новите декоративни первази от HD полимер от колекцията Elegance.

Тези нови продукти от голямото семейство на первазите са изработени от специален високоплътен HD полимер и са изключително твърди. Притежават много достойнства, но на първо място можем да посочим богатата гама от модели, която безпроблемно ще задоволи претенциите и на най-взискателния вкус.

Не по-малко предимство и по степен на важност, е по-голямата им дължина от 244 см спрямо познатите на пазара модели, които са обикновено дълги 200 см. Тази уголемена дължина предполага по-малко свързвания (снадки) между ламелите при монтаж. Височината на различните модели от гамата варира от 49,5 до 119 мм, а дебелината от 13,2 до 17,7 мм.

Следващото предимство – освен елегантна форма и голяма дължина, е че первазите Elegance предоставят възможността за лесно боядисване с вододисперсни бои в предпочитан цвят – в тон с този на стената или в различен, контрастиращ нюанс.

Декоративни первази за под

Не можем да подминем устойчивостта на первазите на влага, възможността за прекарване на комуникационни кабели зад тях, както и изключителната им устойчивост на механични въздействия.

Освен всичко гореизброено, первазите Elegance се разкрояват и съединяват лесно,  а след монтажа им свръзките между тях са невидими. Монтажът се извършва с помощта на специално бързосъхнещо монтажно лепило за первази, което може да се шкури и боядисва след изсъхване.

Всички первази от серията Elegance се предлагат в цвят „бял мат“ с нанесен грунд и възможност за боядисване, но има и специални, значително по-луксозни модели, предварително оцветени в цвят сребро, шампанско или „бял сатен“.

Тяхната стойност е определено по-висока и се предлагат само по индивидуална поръчка.

Не без значение и факта, че всеки перваз от колекцията е индивидуално опакован, за да се запази от замърсяване и да не се наруши естетическата им визия. Декоративните первази могат да увеличат естетическите характеристики на всеки интериор, но колекцията Elegance внасят и нещо повече – стил и индивидуалност!

Декоративни первази за стена 

Най-красивите интериори винаги са тези, чиито индивидуални елементи са подредени в хармонично цяло. Цветовете се допълват взаимно, елементите се вписват идеално в цялостната концепция, за да създадат впечатление за ефектна завършеност.

Декораторите и дизайнерите знаят много добре, че детайлите винаги са най-важни и ще определят как ще бъде възприеман на финала целият интериор.

Ето защо трябва да отдадем дължимото и на первазите за стена Elegance. Те притежават аналогични качества като первазите за под, както и същата дължина от 244 см, а височината им варира от 22 до 40 мм.

С тяхна помощ може да се постигне значителен ефект – например, да бъдат свързващ елемент между оцветената в различни тонове над и под тях стена, както и да я предпазят от нараняване, особено ако в близост са разположени мебели, столове и т.н.

Декоративни первази за стена

След боядисване на стените, полагане на подове и монтиране на мебелите, стенните декоративни первази играят важна роля за окончателния вид на интериора. За щастие, поставянето им е сравнително проста задача и всеки може смело и сам да ги монтира, стига да спазва две основни изисквания – точно измерване и прецизно отрязване на елементите.

Декоративни первази за корнизи

От пода до тавана – богата гама от серията декоративните первази Elegance предлага решение и за прикриване на корнизи.

Всяко жилище ще изглежда изискано и елегантно, ако се погрижим достатъчно за всеки един детайл. Прозорците могат да бъдат украсени и с много красиви завеси и пердета, но не винаги това е достатъчно – первазите за корнизи ще оформят ефектно цялостния им изглед.

Освен всички гореизброени качества – елегантен вид, голяма дължина, устойчивост на влага и механични увреждания, первазите за корнизи притежават и още едно много ценно – специален канал за монтаж на LED лента за скрито осветление.

А както всички знаем, скритото осветление се наложи като една много актуална тенденция и ако не сте любители на окачените тавани, то декоративните первази  Elegance ще предоставят възможността лесно да бъдете „в крак с модата“! Факт е, че осветлението определя атмосферата в жилищното пространство в зависимост от настроението на обитателите – с помощта на первазите за корнизи всичко вече става много по-лесно.

Декоративни первази за корниз

Тези декоративни первази също са основно в бял цвят мат, предварително грундирани и могат да се оцветяват в предпочитан и подхождащ на цялостното интериорно решение цвят. Предлагат се в различни височини – спрямо конкретното предпочитание. А за почитателите на класическото бяло, ще бъде подходящ вариантът, оцветен в сатинирано бяло – той не подлежи на допълнително боядисване.

Ако харесвате изискани интериори, в които всеки един детайл излъчва елегантност и стил, то със сигурност декоративните первази за под, стени и корнизи Elegance успешно ще се впишат в бъдещите ви планове за ремонт на дома.

При това с прекрасната възможност сами да изберете цвета на „рамките“ от пода до тавана на жилищното си пространство!

Повече информация ТУК!

За контакти:

ЛОГОС ТРЕЙД ЕООД

гр. Ботевград  2140

бул. „Цар Освободител“ №30

тел: 0723 93334, GSM: 0888 209504, GSM: 0887 022066