Масичките за кафе днес – всичко друго, но не и стандартни

Масичките за кафе са от тези мебели, които присъстват във всеки дом по света.

 Те са толкова популярни, че търсенето на нови и различни от стандартните овални или правоъгълни форми е голямо предизвикателство за мебелните дизайнери.

Малките масички са толкова практични, че отдавна са напуснали хола като място, в което традиционно присъстват. В антрето, в спалнята, в детската, та дори и в банята – място за масичката може да се намери навсякъде в жилището.

А новите модели на тази обикновена иначе мебел са толкова креативни и невероятни, изпълнени с цвят и оригиналност, че биха могли лесно да превърнат масичката в основен акцент във всяка дневна. Дори благодарение на новите технологии, в малката масичка би могло да се интегрира преносима камина с жив огън.

Причудливи извити линии, спирали, метални оплетки, огънато стъкло, преплетени в красиви динамични форми крачета, скрити чекмедженца и редица други чудесни дизайнерски идеи можете да видите в моделите, които представяме.

Креативната интерпретацията на дизайна на малките масички за кафе добавят едно ново усещане за визията на съвременното жилищно пространство.

http://www.shelterness.com

Споделете тази публикация