Проекти на спалня и детска стая в апартамент в София

Светлина, ефирност и красиви контрасти…

 

Спалня

Спалнята е също в бяло и сиво

Голямото предимство  на спалнята, въпреки ограниченото пространство на самото помещение, е наличието на допълнителна стая – гардеробно, която позволява всички дрехи и вещи да се приберат отделно.

Към спалнята има и гардеробно помещение

В самата спалня са поставени само скрин и нощни шкафчета само за най-необходимет вещи. Медийният кът е оформен над скрина, а встрани от него е организирана и тоалетка за собственичката.

Окачен таван със скрито осветление

Цветен акцент в пастелната бяло-сиво картина поставя интериорният текстил на леглото в малинови нюанси.

Скрин с медиен кът

Уютна атмосфера създава и осветлението – комбинация от скрито в окачения таван и висящи лампи.

Детска стая

Детска стая

Детската стая е с твърде голяма площ – около 26 кв.м., което се дължи на  допълнително усвоена стая от съседен апартамент.  Целта е да има достатъчно голяма площ за игри и забавления плюс всичко необходимо като обзавеждане. Това решение не е случайно – всичко в името на щастливото детство на децата е кредо на повечето родители.

Свежо зелено

Тук, за разлика от другите помещения, цветовата концепция е различна – в основата е свежо пролетно зелено, комбинирано със сиво и ефект на дърво.

Бюро

За гостите на малкия обитател на стаята е предвиден и седящ кът с диван. Традиционното бюро е заменено с конфигурация от работен плот, ниски и окачени шкафове и полици.

Окачен таван

Освен свежото зелено, настроение в тази стая създава и окачения таван с интегрирани кръгове със скрито осветление. Допълнително е поставен и полилей – за максимално удобство при работа и четене е необходима възможно най-много светлина.

 

Галерия:

 

 

Към проекта на дневна зона в апартамента>>>

 

Към проектите на баните в апартамента>>>

 

За контакти:

Интериорен дизайнер: Иван Стефанов 

тел: 0884 35 10 11
e-mail: stefanovproject@gmail.com
www.sproject.eu

Споделете тази публикация

Post Comment