Цветно великолепие в пролетни нюанси!

Интериорен дизайн на  детска стая за малка дама

 

Когато става въпрос за интериорно решение на детска стая,  всички родители почти единодушно заставаме в подкрепа на мнението, че за това помещение трябва да се изберат най-веселите, най-стоплящите и всичко най-  сред хубавите качества на гамата от цветове!

Дали защото чрез децата си не се връщаме отново в своите  спомени за нашето детство, вече обвито в ореола на романтика и умиление?

Или защото на този етап от живота на всеки човек подхождат най-вече цветове и форми, които да са в хармония с неизчерпаемата детска енергия и жизненост?  А и на слънчевия детски натюрел отиват и съответните нюанси, нали?

Каквито и да са причините, в цветовата концепция на интериора на тази детска стая се е настанила трайно пролетта!

Свежо зелено, нежно розово, наситено пурпурно  и слънчево жълто се преплитат в един весел и пъстър калейдоскоп!

Собственичка на това цветно великолепие е малка госпожица на 9 години, а автор на интериорния проект е дизайнерът Ирена Иванова от студио “Истерия Дизайн”.

Детската стая е с обща площ 23.3 кв.м. Подът е от ламиниран паркет, стените  са с покритие от боя, мебелите са от MDF мат. Окаченият таван е с кръгла форма и скрито осветление.

Бюрото е на колелца, което позволява преместването му при необходимост от повече пространство за игра. TV-модулът е също мобилен – телевизорът е поставен на окачена стойка.

Декоративни пана украсяват стените зад леглото и работния кът. В единия ъгъл на помещението е организирана и съвсем истинска тоалетка с голямо огледало за малката дама. Огледални са и 2 от вратите на гардероба.

Мебелна композиция от открити рафтове, ниски и високи шкафове ще се грижи за възстановяване на безпорядъка в детската стая след като игрите приключат, защото предлагат достатъчно пространство за съхранение на вещи и играчки.

Пролетната атмосфера е прекрасен фон за детски игри и забавления, а приятелчета на малката дама сигурно с неудоволствие ще си тръгват от веселата детска стая!

 

Галерия:

 

 

За повече информация и контакти:

„ИСТЕРИЯ Дизайн“ 

Ирена Иванова – интериорен дизайнер
0897 829 859 Globul
0882 657 323 Mtel
0877 020 032 Vivacom

www.isteria.eu

 

Споделете тази публикация

Post Comment