Интериорен проект на хол в традиционен стил

Бяло, дърво и свежи акценти на първия етаж на къща

 

Да живееш в къща – е, може и да не е с две липи отпред, може и да са повече, е мечта на мнозина. И както всички знаем, мечтите се сбъдват – някои и по-рано!

Малка или по-голяма, бяла спретната къщурка или може и да е бяла, да не е малка, но при всички положения, всяка къща си има дневна зона!

Обратното е невъзможно – всички сме наясно, че дневната е събирателния център на всички членове на семейството, та дори и на гости, роднини, приятели…

И когато къщата е вече факт, настава въпросът – а как да изглежда дневната?

Хол в традиционен стил

Това е и поводът да представим този проект на хол в къща, създаден от дизайнерите от студио 3D Interiery.

Дневната зона е разположена на първия етаж на сградата и е просторно отворено пространство. Холът съдържа всички необходими функционални зони – кухня, кът за хранене и кът за отдих. По желание на собствениците стилът на обзавеждане е приятна смесица от традиционен с  лека препратка към рустикален стил.

Цветовата концепция на този хол в традиционен стил е основана на белият цвят като водещ в комбинация с пастелно бежови тонове и цветни акценти в светло синьо и жълто.

Кухнята

Кухнята е разположена Г-образно, изпълнена е в бяло и дъбов фурнир в кафяво-сиви тонове за декора на мебелите. Всички уреди са вградени, а мивката е разположена под прозореца.

Интересно е решението с високия дървен бар-плот, който започва от една от носещите колони в помещението.

Неговата функция – освен да прелага приятно кътче за любимо питие в добра компания, е да разделя символично кухнята от къта за хранене.

Трапезария

Кътът за хранене в този хол в традиционен стил е в непосредствена близост до прозорците и предлага приятен изглед към градината в светлата част на деня.

Хол в традиционен стил

Състои се от висока маса от дърво и столове с тапицерия в жълто.

Кът за отдих

Удобен голям ъглов диван и кресло в пастелно бежово, ниска холна масичка от дърво и светъл килим в синьо-сиви тонове оформят къта за отдих.

Хол в традиционен стил

На стената срещу конфигурацията с мека мебел е организиран TV-кът. Осветлението е решено с плафони на тавана и висящи осветителни тела.

Подът на цялото помещение е от гранитогрес, под който е монтирано подово отопление.

Друг източник на топлина в пространството на първия етаж на къщата е стояща камина с керамична облицовка, работеща на дърва.

Поставена е в антрето, непосредствено пред хола. Вероятно според собственицити обслужването на камината, поставен в антрето, е много по-лесно, чисто и ефективно.

Приятен свеж и уютен интериор на хол в традиционен стил, който вероятно би могъл да даде на мнозина отправна точка за обзавеждане на мечтаната своя къща!

 

Галерия:

 

 

Продукти в магазин Жилища 

……………………………………….

 

Споделете тази публикация