Идеи в пастелни тонове за интериора на дневната

Неутрални цветове в интериора – мисията винаги успешна!

 

Цветовете в интериора на жилището могат да предизвикват еуфория, да създават провокативни усещания, та дори да шокират гости и приятели, но и да създават усещане за спокойствие и комфортна сигурност.

Вярно е, че все по-малко останаха границите, които интериорните дизайнери да не са прекрачвали при оформление на това пространство, натоварено с важната функция на социален кът в дома, в стремежа си да открият най-вярното решение на интериорната формула…

Но независимо от различните смели експерименти, пастелните тонове никога не излизат от полезерението им.

Бежово, кафяво и всички земни нюанси са наистина решение при обзавеждане на жилището, в което могат да се допуснат съвсем малко грешки. Да не говорим, че точно този избор се струва на повечето от нас лишен от всякакъв риск, дори и да не сме твърди традиционалисти.

Например, ще се съгласите ли, че много  пъти доста от нас са си казвали – другият път ще заложа на нещо по-смело и нетрадиционно, а в крайна сметка все пак залагаме на спокойното излъчване на пастелите при избора на цветове за стените, мебелите на дома си, та дори и на собствените си тоалети?

И в това няма абсолютно нищо лошо, но ако земните цветове канят уюта, светлината  и топлината в атмосферата на жилището, съществува вероятност,  ако всичко е решено в равна тоналност, неканена да се настани и интериорната скука!

А само един детайл в декорацията – килим, ваза, осветително тяло или пано на стената в ярък цвят, може да я прогони!

Още повече, че бежово-кафявата гама е чудесен съюзник на голяма част от останалите представители на цветовата палитра.

Но тъй като всичко това вероятно го знаете, ние просто решихме да ви предоставим малка  доза вдъхновение чрез идеи за интериор на дневни в пастелната гама – а изборът, както винаги, оставяме на вас!

 

Галерия:

 

 

 

Продукти в магазин Жилища 

……………………………………….

 

Споделете тази публикация

Post Comment