Удоволствието да си имаш домашен театър…

Декоративни ниши за атрактивна динамика в интериора

 

Всеки един от нас си има у дома свой собствен домашен театър. Не вярвате ли? Е, може би сцената не е съвсем същата – толкова тържествена и внушителна като на същински храм на Мелпомена, но сравнението не е далеч от истината, когато става въпрос за центъра за домашно забавление.

Защото, какво друго, ако не точно фокус на приятни семейни преживявания е всеки TV-кът?

Обикновено най-важната стена в пространството на дневната зона е точно тази, където ще бъде поставен този източник на емоции, новини и изобщо, връзка с околния свят, нали?

Точно затова декорацията е от изключително важно значение, защото погледът на всички е устремен към нея доста часове от денонощието.

Не е никаква тайна, че голям хит в последните няколко години в интериорните решения на съвременните жилища са изграждането на декоративни ниши с помощта на гипсокартон и облицоването на отделни кътове с изкуствен декоративен камък.

А когато се срещнат тези два интериорни способа за постигане на ефектни и изпълнени с индивидуалност интериори, картина става сякаш още по-пълна.

Случайно попаднахме в необятното море от информация в интернет-пространството на реализирани проекти на американското интериорно студио от  гр. Скотсдейл, Аризона – Dagr Design, които толкова ни очароваха, че просто нямаше как да не ги споделим с вас…

А ако някоя от тези идеи ви допадне, ще се радваме, че сме ви донесли малък виртуален подарък от далечната ни разходка до щата, в който се намира величественият Гранд Каньон!

 

Галерия:

 

 

www.dagrdesign.com

Споделете тази публикация

Post Comment