Интериор на малка къща в Денвър

Фойерверки от игриви цветове

 

Виждали ли сте дом, който грабва вниманието по магически начин, дори и да не сте разбрали веднага защо? Е, тази едноетажна къща в предградие на Денвър, САЩ, пленява веднага не толкова с архитектурни особености, а с уникалната си интериорна концепция.

Ярки, игриви, жизнерадостни цветове са си дали среща тук, за да сътворят една невероятно впечатляваща интериорна картина, в която сякаш витае добронамерен палав и безгрижен дух от приказките.

Жълто, лилаво, червено, зелено, синьо – почти няма цвят, който да е бил забравен. Всяка стена е оцветена различно, мебелите повтарят в някои детайли този избор, без да се получава някаква невъобразима смесица, защото всичко е умерено балансирано. Като рамка на този пъстър калейдоскоп стоят подовете от естествено дърво и белият таван.

Дневната зона е просторно общо помещение, а отделните функционално кътове – за отдих, за хранене и кухненски, си партнират съвсем хармонично.

Уникално е изпълнението и на кухненския бар-плот с разноцветна мозайка. Големи витринни прозорци осигуряват добра гледка към малкия вътрешен двор.

Кабинетът на собственика също е решен в светли цветове с пъстри акценти.

Къщата разполага още с 3 спални и 2 бани, които предполагаме, че са издържани в същата цветова концепция.

Интериорът на този дом е създаден с толкова много въображение и творчески размах, че  спокойно би могъл да стане източник на вдъхновение на бъдещите новодомци сред вас!

Споделете тази публикация