Добре дошли в морския клуб!

Интериорен проект на детска баня от студио  “Jessica Design”

 

Всички – повече или по-малко, сме лудо влюбени в морето и ни най-малко не пазим тези си чувства в тайна, нали? Но корените на тази голяма и безкрайна синя любов се крият за почти всички ни там някъде, в прекрасните години на детството?!

Проект на детска баня с морски мотиви

Дали всеки си спомня своята първа среща с морето, е спорен въпрос, но дори и да не пазим картината на онези първи мигове,  винаги, когато споменем морето,  в съзнанието ни изникват усещане, изпълнено с необяснима носталгия…

Към безгрижните детски години, през които се надпреварвахме в луд бяг с вечно изплъзващите ни се морски вълни, надвиквахме се с гларусите и хвърляхме в ужас възрастните със старанието си да прекопаем целия плаж – толкова дълбоко, та чак до другия край на земното кълбо…

Плочките са от Кармен Керамика Арт

Е, усещането за море и детски спомени ни завладя неусетно, когато видяхме този проект на детска баня, създаден от дизайнерите на студио “Jessica Design”.

Макар банята да е предназначена за децата в семейството, то със сигурност и всички възрастни биха се чувствали особено добре тук, не мислите ли?

Стенните керамични плочки, заложени в проекта, са с особено актуалния напоследък формат 29.5х90 см от серията Club Nautico на испанския производител Carmen Сeramic Art.

8

Бяло-сините ивици в оцветяването на плочките е особено подходящ вариант за възпроизвеждане на морска тематика и атмосфера като същевременно създават усещане за простор и по-голям обем на пространството. Декоративните фризове с препратки към образи от морския бряг са радост за окото и на деца, и на възрастни.

Мивката е модел Симпли Ю

Банята е обзаведена с мивка модел Simply U – Intensive 110 на „Идеал Стандарт – Видима” АД.  Дизайнът на мивката е особено функционален и удобен за ползване от деца.

Декоративни фризове с морски мотиви

Смесителят към мивката е модел Attitude – от най-актуалните колекции на водещия производител на обзавеждане за баня. Технология от бъдещето, съчетана с върхов дизайн – така може да бъде описана колекцията смесители Attitude. Изчистени, преливащи се една в друга линии очертават форма, галеща окото, а множеството иновативни функции гарантират икономичност и дълготрайна употреба.

Тоалетната е от серия Кантика

Тоалетната чиния с вградена арматура е от серията VENTUNO – отново от „Идеал Стандарт – Видима”.

Банята е оборудвана с кът за душ, отделен със стъклена преграда.

План на помещението

Всички заложени в проекта елементи за обзавеждане на банята можете да откриете в шоу-рума на фирма Jessica Sofia на адрес:

 

гр. София, бул. Ботевградско шосе, № 229

тел: 02/945 44 85, 945 11 25, e-mail: office@jessica.bg

http://www.jessica.bg

 

Галерия:

 

 

Страницата на Jessica Sofia във  Facebook можете да посетите ТУК!

2014 г.

 

Споделете тази публикация

Post Comment