За кухнята – с любов и вдъхновение

25 идеи за интериор на кухни в различни стилове

 

Много често сме споменавали, че кухнята е вероятно най-важното помещение във всяко жилище, но дали сме ви споделяли, че тя е нашето любимо местенце?

А може би и на мнозина сред вас? И как да бъде другояче, като това е помещението, което винаги – и в добри, и в нетолкова, времена,  е и си остава центърът за социална комуникация.

И още – дали пък това не е и най-забавното помещение в дома? Я си признайте, колко от най-хубавите си вечери – романтични или само весели с хубава компания, сте прекарали точно там, а не в дневната на голямата маса или на меката мебел?

А на колко също толкова забавни готварски експерименти сме се радвали или пък ронили горчиви сълзи след някоя тежка кулинарна катастрофа точно там, а домочадието ни гледа с тъжен гладен поглед?

Друго – забелязали ли сте, че обикновено най-важните семейни въпроси и проблеми се обсъждат предимно в кухнята – не знаем защо точно, може би там атмосферата е най-предразполагаща…

И така, каквото и да си говорим, и колкото и още аргумента да изложим, те само ще натежат още повече на везната на значимостта на кухнята.

Точно поради всички тези причини кухнята трябва да заслужи нашата любов или пък обратното?!

Ох, май се поувлякохме, но така или иначе, кръгът си е повече от омагьосан  – обичаме да си стоим в кухните, а обичаме да го правим, защото там е хубаво, а е хубаво, защото ние сме направили това пространство свое любимо кътче… благодарение на добрите си идеи!

И в случай, че планирате как ще изглежда вашето бъдещо любимо място, ние ще ви подскажем в нашата галерия цели 25 пъти!

Има много посоки, в които може да тръгне сбъдването на всяка мечта за нова кухня  – може би тук ще намерите правилната?

За да създадете онова място в дома си, в което ще се влюби цялото семейство за много дълго време… или пък не толкова?! Човешките чувства може и да са променлива величина, но добрият дизайн е нещо много по-постоянно!

 

Галерия:

 

 

Споделете тази публикация

Post Comment