Да разкриеш тайните на женската душа… в банята!

Интериорен проект на малка баня за дама

 

Едва ли има някой някъде по широкия свят, който би могъл да се похвали, че е разкрил напълно тайните на женската душа – вероятно всички дами биха се съгласили с нас, нали?

Но тайните затова са и тайни, за да не бъдат разкривани лесно и споделяни, но че можеш да покажеш поне едно малко парченце от пъзела, наречен женска душа, е също толкова вярно!

Интериорен проект на малка баня за дама

Това се случва не винаги, не къде да е и не пред кого да е, но скритата в интериорния проект на баня, създаден от дизайнерите на „Jessica Design“, ще си позволим да разкрием – това е баня на дама с нежна и романтична душа!

И за да не мислите, че се опитваме да ви въвлечем в някаква странна конспирация, съвсем откровено ще признаем, че си позволихме малка игра на думи, защото колекцията плочки, използвани в проекта, носи наименованието Secret и е част от портфолиото на италианския производител на обзавеждане за баня ABK.

Банята е с висока мивка от колекцията Деа на Идеал Стандарт и декоративно пано с женски образ

Колекцията е създадена с идеята да привлича очите и да дава възможност на всеки за индивидуално себеизразяване, да улавя и съблазнява женското въображение с акцентиране на вниманието към конкретни детайли.

Плочките са с размер 30х75 см и в проекта са разположени във вертикална посока, но това, което наистина заковава погледа, е декорацията на стената със стилизирано женско  изображение. Паното PROJECT FEMALE е съставено от същите по размер плочки, а изображението е рисувано ръчно преди да се пренесе върху плочките по специаална технология. Общият размер е 90 х 225 см.

Декоративно пано от плочки с размер 30х75 см

Подът е облицован с плочки с  дървесен ефект  от колекцията Soleras, отново на ABK. Размерът е 20х80 см.

Поради малките размери, банята е обзаведена само с кът за душ. Санитарните елементи са от колекцията Dea на Идеал Стандарт, създадена по идеи на световно признатия и носител на престижни награди дизайнер Дик Пауъл.

План на банята

Всяко от изделията в колекцията Dea притежава топъл модерен дизайн, но удължената мивка-тотем е почти като произведение на изкуството, изразяващо убедително индивидуален подход към иновативния модерен дизайн.

Мивката не е просто красиво бижу в банята, което само да се показва на гости и приятели, но и създава истинско удоволствие при използването й със своята удобна дълбочина и широк плот, където могат да се поставят четки, шишенца и други аксесоари.

Тоалетната с вградена арматура е от същата колекция. В оформената с помощта на гипсокартон декоративна ниша е разположено по цялата стена голямо огледало.

 

Галерия:

Ако и вие, скъпи дами, мечтаете за баня, която да разкрие поне част от вашите тайни, то всички елементи, използвани при създаването на проекта, можете да откриете в шоу-рума на „Jessica“ на адрес:

гр. София, бул. Ботевградско шосе, № 229

тел: 02/945 44 85, 945 11 25, e-mail: office@jessica.bg

 www.jessica.bg

 

 

Споделете тази публикация

Post Comment