Кого да поздравим с усмивка по-напред – овцете или пиленцата?

3 проекта на детски бани, декорирани с щастливи животинки

 

Всички родители толкова много обичаме децата си, че сме готови да пребродим гори, планини, пустини, морета и океани – само и само да получим в замяна като подарък още една тяхна усмивка, нали?

Интериорен проект на детска баня в бяло и зелено, и декорация с цветя и овце

А има и други начини, които гарантирано ще ни зареждат с още повече позитивна енергия ден след ден, година след година – поне докато малките сладки дечица пораснат…

И единият от тях е – защото сме сигурни, че има и още стотици, та даже и хиляди, да им създадем среда, в която още рано сутрин те самите с удоволствие да бързат да посетят – естествено, говорим за банята!

Детска баня с вана и декор с пиленца

Е, сигурно някой ще ни упрекне, че си е истинско разточителство да се изгради баня само за децата, предвид на маломерните ни предимно жилища, но има жилища и жилища, да не забравяме и къщите…

А какво е необходимо за една пълноценно функционираща детска баня? Преди всичко обзавеждането да е съобразено с ръста и годините на децата, с тяхната безопасност, и не на последно място – да бъде така декорирана, че да им носи радост и настроение!

Детска баня с душ-зона и декор с овце - мивка с огледало

Точно по повод последната причина – не че останалите са били забравени, напротив, ви представяме 3 интериорни проекта, създадени от дизайнерите на студио „Jessica Design“. А за забавните декори с цветя, агънца и пиленца сигурно вече сте завидели на децата си, нали?

 

Да нахраним агънцата или да си измием първо зъбите? 

Първият проект е на баня, решена в бяло и зелено, а декорите са като пролетно поле – сякаш палави агънца и овце се „разхождат“ наистина из керамиката на стената.

Интериорен проект на детска баня в бяло и зелено, и декорация с цветя и овце

Плочките на стената – в бяло и зелено,  са с размери 25х50 см – от колекцията „Zanzara“ на българския производител „Керамикс“ АД, а декорите и фризовете са от серията „Щастливи овце“! Подовите плочки – в зелен цвят, са с размери 33х33 см – от същия производител.

Интериорен проект на детска баня в бяло и зелено, и декорация с цветя и овце - зона с WC

В банята е организирана зона за душ, отделена със стъклена преграда. Тоалетната с вградена арматура, като и мивката, монтирана върху шкаф, са от Идеал Стандарт.

Галерия:

 

Събудихте ли се вече, пиленца?

Следващият проект е на баня за 2 деца. Обзаведена е с вана с душ, WC с вградена арматура и двойна мивка, а цветовата концепция е основана на бяло и слънчево жълто.

Детска баня с вана и декор с пиленца - зоната с ваната

Плочките на стената – изцяло в бяло,  са отново  с размери 25х50 см – също от колекцията „Zanzara“ на „Керамикс“ АД, а декорите и фризовете са от серията „Пилета“!

Детска баня с вана и декор с пиленца - зона мивка с огледало

Подовите плочки са решени в жълто  и са с размери 33х33 см. И както се досещате, тези пиленца никога няма да тръгнат на юг, а ще радват малките обитатели през всички сезони!

Галерия:

 

Я, колко много, много агънца…

Проектът на тази баня отново включва декорация от серията „Щастливи овце“ на „Керамикс“ АД. И стенните, и подовите плочки са с аналогични размери на тези от другите проекти.

Детска баня с душ-зона и декор с овце - зона с WC

Банята е  много мъничка и затова не е поставена стъклена преграда в зоната за душ. Комбинацията бяло и зелено създава усещане за свежест, а и оптически разширява помещението.

Детска баня с душ-зона и декор с овце

Санитарната керамика е отново от Идеал Стандарт, а тъй като не е предвиден шкаф под мивката, са монтирани 2 стенни полици.

Галерия:

Ако решите да зарадвате и вашите малки наследници с нова баня, то тогава е добре да знаете,  че всички продукти, заложени в проектите на дизайнерите от Jessiсa Design“, можете да откриете в шоу-рума на фирма „Jessica“ на адрес:

гр. София, бул. Ботевградско шосе, № 229

тел: 02/945 44 85, 945 11 25, e-mail: office@jessica.bg

 www.jessica.bg

 

 

…  ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ОТ: JESSICA

Споделете тази публикация

Post Comment