Да бъдеш най-вече себе си… в банята!

4 интериорни проекта на бани с  вана от Jessica Design

 

Вероятно вече недоумявате какво точно предизвикателство искаме да ви отправим този път ли? Защо да не бъдем себе си, където и да е другаде, а точно в банята?

Баня с вана, решена в червено и бяло

Е, много са въпросите, а отговорите ще откриете, ако останете с нас… до края на статията!

И сега сериозно – интересна нация сме ние, българите и си го знаем – че къде другаде по белия свят допреди няколко десетки години хората са се поздравявали с „честита баня“? Вярно, сега го цитираме с добронамерена ирония, но всъщност закачката ни цели нещо друго – да можем да поздравим много от вас с „честита нова баня“!

Проект на баня в сиво и бяло с червени акценти

Все пак сезонът на ремонтите е в разгара си през лятото, но и не само – за изграждане на нова баня или пълен ъпгрейд на настоящата не се изисква специален сезон, а възможност и голямо желание, нали?

Проект на баня в пастелни тонове и слънчево жълто за акцент

А да бъдеш самият себе си в банята е съвсем лесно – просто новата баня трябва да бъде своеобразно отражение на своя собственик и неговия вкус!

Проект на баня с вана и флорални мотиви

И ако все още не сте решили как да изглежда вашата нова малка вселена за релакс, както обичаме да наричаме банята, то със сигурност можете да потърсите идеи и от дизайнерите на студио „Jessica Design“. Малка, по-голяма, цветна или пастелна – те ще направят пътя ви до откриване на идеалната за вас баня много, много по-кратък, ако им се доверите!

И за да не звучим голословно, подбрахме тук да ви представим 4 техни проекта на бани с вана, които вярваме, че ще ви провокират и вас да се размечтаете за нова баня у дома!

Проект на малка баня с вана в червено и бяло

Баня с вана, решена в червено и бяло

Приблизителните размери на тази баня са 2х2 м. Използваната стенна и подова керамика е от голямоформатни плочи – 20х70 см, а в цветовото оформление дизайнерите са заложили на червено и бяло, за контраст подовите плочи са с дървесен ефект.

план на баня в червено и бяло

Бялото оптически разширява помещението, а червените акценти и декорация внасят свежест и настроение.

Галерия:

Проект на баня в бяло и строги контрасти

Проект на баня в сиво и бяло с червени акценти

Помещението на тази баня е аналогично на първия проект като размери, но е с различно цветовото решение.

Проект на баня в сиво и бяло с червени акценти

За по-консервативно настроените сред вас сигурно комбинацията графитено сиво и бяло, енергизирано с доза червено при аксесоарите, ще бъде доста удачен вариант.

Галерия:

И слънцето се настани в банята…

Точно такава асоциация направихме, когато видяхме този проект – че слънцето не само е огряло през прозореца банята, но и се е настанило за постоянно в нея!

Проект на баня в пастелни тонове и слънчево жълто за акцент

Е, ясно е, че този ефект се дължи на топлото жълто частично решение на стените в помещението, но друг интересен акцент внася и декоративното пано  PROJECT FEMALE от колекцията Secret на италианския производител на обзавеждане за баня ABK.

Проект на баня в пастелни тонове и слънчево жълто за акцент

Стенната и подова керамика са от същата колекция, а останалото обзавеждане на банята –  от Идеал Стандарт.

Галерия:

Пълен релакс в компанията на цветя

Да се отдадеш на спокойни, та макар и невинаги достатъчно дълги мигове на отдих в банята, и при това в наситена с нежност атмосфера – това е усещането ни за тази баня!

Проект на баня с вана и флорални мотиви

Плочите с ефект на естествен мрамор само подчертават още по-силно присъствието на декорацията с цветя на стените! А отражението им в огледалото създава ефект, сякаш си попаднал в цветна градина…

Проект на баня с вана и флорални мотиви

Вградените на пода и тавана „лунички“ е интересно решение, създаващо необходимата за всяка баня атмосфера на уют и интимност.

Галерия:

Ако сериозно се размечтахте за нова баня, то тогава имайте предвид, че всички продукти, заложени в проектите на дизайнерите от „Jessiсa Design“, можете да откриете в шоу-рума на фирма „Jessica“ на адрес:

гр. София, бул. Ботевградско шосе, № 229

тел: 02/945 44 85, 945 11 25, e-mail: office@jessica.bg

 www.jessica.bg

 

 

…  ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ОТ: JESSICA

 

Споделете тази публикация

Post Comment