Деца, стига сте играли в банята!

Колекция за детска баня Florakids

 

Може ли банята да се превърне в арена на детските игри и то не само за водни приключения във ваната?! Да, явно е възможно – това ни подсказва колекцията Florakids на швейцарския производител Laufen.

А и кой ли би могъл да сбърка, когато хвърли дори един бърз поглед, че цялото това ярко великолепие не е проектирано и реализирано единствено и само от грижа и с любов към децата?!

Заоблени форми, весели цветове, елементи от истинската флора и фауна си дават среща в една вдъхновяваща среща, в чийто фокус са те, децата!

Колекцията е перфектен начин малките съкровища да искат да научат повече за личната си хигиена и дори да правят с желание така досадното, например, миене на зъбки или съненото личице.

А дизайнът на отделните елементи и ярките цветове са не само забавни, провокиращи креативност, с ергономични форми, но и най-важното – създават абсолютно безопасна среда за съвременното дете.

 Колекцията включва разцъфтяла като цвете в зелено, червено и бяло мивка, рафтове под формата на малки облачета, различни серии огледала –  една от композициите наподобява дружелюбно усмихната гъсенички и т.н.

Седалката на тоалетната дори е оборудвана с дръжки не само за по-голям комфорт, но и за да се избегне така често проявяващия се детски страх от падане.

Смесителят за вода на мивката е създаден така, че да се използва лесно и хигиенично от децата, а температурата се регулира, без да има риск от опарване.

Колекцията Florakids е чудесно решение за малките палавници не само в домашни условия, но и идеално приложима в  детски ясли, детски градини и училища. Едва ли има детенце, което не би искало да използва такава симпатична весела баня?!

Проблемът би бил само един –  твърде е възможно малките хора да забравят да излизат от нея!

И ще са прави – че кой би се разделил лесно с такова приятно местенце за игра!

От 1999 г. швейцарската компания Laufen e част от групата на Roca.

 www.laufen.com

Споделете тази публикация