Свежест и нежност – за нея и за него

2 интериорни проекта на бани за тийнейджъри

 

Сложно е да си тийнейджър – всички сме минавали през този етап от живота си, но оценката какво сме причинявали на родителите си идва точно, когато самите ние станем такива!

Не, няма да навлизаме в дебрите на психологическите отношения деца-родители, защото всъщност темата тук е много по-лесна – и красива, защото става въпрос за 2 интериорни проекта, създадени за бани младежи.

Всъщност, да имаш втора баня в жилището си е въпрос на късмет и възможности, но когато такива са налице, няма проблем едната от тях да бъде персонализирана и зачислена на децата – и на гостите, разбира се!

И ако основната баня и нейното интериорно решение е в правомощията на родителите, то за другото помещение е логично да бъде потърсено мнението и на по-невръстните й стопани.

Точно в резултат на подобна семейна анкета са създадени и двата проекта на бани, които представяме – на млада дама и джентълмен в крехка възраст. И да уточним – баните не са в едно жилище, а автори на интериорната концепция са дизайнерите от студио „Jessica Design“.

Розова нежност – за нея

И един поглед само е достатъчен, за да стане ясно на всеки, че тук е пипала нежна дамска ръка – бяло и изящно розово създават интериор на баня с подчертана женственост.

Стенната и подова керамика са от портфолиото на испанския производител Porcelanite Dos, серии Lila и Whiite, а размерите са 25х75 см.

Банята е оборудвана с кът за душ, отделен със стъклена преграда, тоалетната е с вградена арматура, а голямо огледало е поставено над окачения бял шкаф с мивка.

Галерия:

Свежест и ярки цветове – за него

Във втория проект на баня дизайнерите са заложили на доста по-универсални цветове – т.е., свежото оранжево, слънчево жълто и бяло, подчертани с пъстри фризове биха допаднали на тийнейджъри и от двата пола.

Но по-спартанското обзавеждане подсказва, че тук се разпорежда младеж – малка окачена ъглово монтирана мивка, WC и кът за душ е оборудването на банята, която е и с доста скромни размери.

Стенната и подова керамика са от серия Agatha на испанския производител Pamesa Ceramica. Размерите са 25х50 см.

Серията се откроява с новаторска цветна гама, включваща ярки и вълнуващи модели, а богатата палитра създава във всяко помещение усещане за свежест, пролетно настроение и закачлив вид.

Галерия:

Ако и на вас ви предстои да съберете семейния съвет, за да изберете най-добрия вариант за новата баня за вашите тийнейджъри, то дизайнерите от студио „Jessica Design“ ще ви окажат сериозна помощ!

А заложените в проектите продукти можете да откриете в шоу-рума на компанията „Джесика София“ на адрес:

гр. София, бул. Ботевградско шосе, № 229

тел: 02/945 44 85, 945 11 25, e-mail: office@jessica.bg

http://www.jessica.bg

 

 

 

…  ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ ОТ: JESSICA

 

Споделете тази публикация

Post Comment