Бяло, черно и тъмен шоколад за разкош!

Интериорна реализация на апартамент в гр. София

 

Бяло за свежест, черно за лукс и шоколад за разкош! Това са основните цветове, върху които е изградена интериорната картина на апартамента, който представяме.

Жилището е ново строителство и се намира в голям столичен квартал. Състои се от отворена дневна зона, родителска спалня и детска стая – забележете, за 3 деца!

Баните не са обект на проекта и последващата реализация, чийто автор и „технически ръководител“ на изпълнението е дизайнерът Иван Стефанов.

Пастелните цветове са универсално решение, с което рядко може да се сбърка – това многократно сме заявявали, но и от собствен опит мнозина сред вас ще го потвърдят!

Дневната зона е просторно помещение, включващо кухненски кът, кът за отдих и зона за хранене. Акцент, създаващ уют на семейството през хладните месеци в годината, е камината в модерен стил със затворена горивна камера и каменна облицовка.

Кътът за отдих е обзаведен с удобна мека мебел в пясъчно бежово и ниска кафе-маса.

Кухнята е двуредова, черен гланц, с вградени електрически уреди. Особеното тук е решението за бар-плот и кухненски остров – наличието на носеща колона определя разделянето на тези два къта, но към всеки са предвидени високи бели бар-столчета.

Интерес предизвиква и високата декоративна колона от гипсокартон с декоративни ниши, разположена между кухнята и зоната за хранене, която е обзаведена с маса от тъмно дърво и отново бели столове. Тази колона е със същата облицовка, използвана при къта с камината.

Подът е комбинация от паркет и гранитогрес, а прозорците са декорирани с щори тип „японска стена“ – също в бяло. Окаченият таван е с вградено Led осветление и вградени лунички.

Спалня

Родителската спалня е сравнително малко помещение, решено в същата цветова гама като дневната зона.

Свеж акцент в помещението и на фона на белите стени и пердетата в пастелно бежово внасят тапетите с флорални мотиви, поставени над таблата на леглото.

Детска стая

Семейството има три деца и при това от различен пол, което налага един сравнително неутрален избор – комбинацията от свежо зелено и оранжево.

Леглата са разположени ъглово, за да има място за организирането и на работен кът в близост до прозореца.

Голям гардероб, вградени под леглата шкафове и стенни етажерки осигуряват достатъчно място за съхранение на вещите и играчките на тримата стопани на стаята.

 

Галерия:

За контакти:

Интериорен дизайнер: Иван Стефанов 

тел: 0884 35 10 11
e-mail: stefanovproject@gmail.com
www.sproject.eu

 

 

Висящи лампи в магазин Жилища 
Ламиниран паркет
Гранитогрес
Облицовъчни тухлички

Споделете тази публикация

Post Comment