Когато дизайнът облича в образ мечтаната баня…

Комплесни решения за модерната баня от Jessica

 

Максимата “моят дом е моята крепост” е особено любима на всички ни и няма как да бъде иначе, когато точно зад стените на своите жилища – малки или големи, нови или не толкова, се чувстваме винаги най-защитени от ежедневния стрес, на който реалността ни подлага всеки един ден…

1

Но и всяка домашна крепост си има едно кътче, в което степента на защита от битови проблеми и негативни емоции е най-силна, и това, разбира се, е банята! Не кухнята, нито пък спалнята или дневната, а точно банята е мястото, в което в буквален и в преносен смисъл под почти вълшебните водни струи се прераждаме сякаш отново, заредени с енергия и позитивизъм – вероятно всички ще се съгласите безропотно с нас, нали?

8

Е,  някой може и да поспори на тази тема, използвайки като основен аргумент размерите на банята, и по-точно, че не във всяко жилище тази площ е достатъчна за организиране на островче за домашен релакс – такова, каквото си мечтаем да имаме, но по ред причини, не се е случило…

Ligne3 (5)

Но една мъдрост твърди, че от всяка безизходна ситуация се намират поне три изхода – и ако я интерпретираме в контекста на собствените си разсъждения, ще докажем, че всяка баня може да бъде функционална и красива, стига да бъде намерен най-верният подход при обзавеждането й!

Ligne3 (2)

А когато зад евентуалния нов изглед на домашната баня стои екип от млади хора с творчески умения и поглед върху всеки проблем, то решението се намира наистина лесно!

agatha 3 copy

Дизайнерите от студио “Jessica Design” могат да създадат перфектния облик на всяка нова или реновирана баня в зависимост от предпочитанията на всеки клиент – към цветова концепция, форми и материали.

agatha copy

Това не е никак случайно и не се основава единствено на таланта на младите специалисти в дизайна, а и на невероятно богатата гама от предложения за обзавеждане за баня, които фирма Jessica предлага.

1matise lafaenza (3) copy

Много често в мечтите си всички сме рисували образи на мечтаното си жилище, в частност и на новата си баня, но когато тръгнем по трънливия път на избора и пътешествия из различни малки и големи магазини, хипермаркети и изложбени зали, не винаги откриваме всичко, което да изпълни със съдържание онова, което въображението ни е родило!

1matise lafaenza (4) copy

Но когато разгледаш почти цяла галактика от идеи за подова и стенна керамика, смесители за душове и вани, душ-кабини и вани, мебели и всички съпътстващи аксесоари за баня на живо, а после ги видиш и като съставни елементи от 3D проект, вече си почти убеден, че само някакъв малък епизод от време те дели от момента, в който ще се насладиш на чудесни моменти на релакс в собствения си спа-център!

1 copy

new3 copy

Защото в шоу-рума на Jessica всяко едно парченце от пъзела, наречен “моята мечтана баня”,  може да бъде „нареден“  с продукти на водещи български и чуждестранни производители, а с помощта на опитните, макар и млади, дизайнери, мечтите наистина ще се превърнат в реалност по възможно най-добрия и бърз начин!

1

2

Необходимо е само да сътворите мечтите си и да посетите галактиката от идеи на адрес:

гр. София, бул. Ботевградско шосе, № 229

тел: 02/945 44 85, 945 11 25, e-mail: office@jessica.bg

http://www.jessica.bg

Страницата на Jessica Sofia във  Facebook можете да посетите ТУК!

А в нашата галерия представяме една съвсем минимална част от проектите на дизайнерите от студио „Jessica Design“ – инж. Даниела Костова, инж. Татяна Златева и инж. Калоян Маринков.

 

Дизайнерско студио "Jessika Design"

 

Галерия:

2014 г.

Споделете тази публикация

Post Comment