Пастелните тонове – синоним на спокойна атмосфера

Интериорен проект на баня с обща площ 3.6 кв.м

 

Какво най-вече търсим в банята? Що за въпрос, нали?! Естествено, сутрин търсим свежестта на водата, която ни зарежда с енергия за целия предстоящ ден или отмива вечер натрупаната умора и ежедневен стрес.

Но търсим и още нещо – мигове на спокойствие, в които да останем поне за малко сами със себе си, необезпокоявани от никой от членовете на любимото семейство!

Тоалетната и шкафът с мивка са от Идеал Стандарт - Видима

Не знаем за вас, но ние съвсем отговорно можем да заявим на базата на собствен опит, че сред дружелюбната тишина  в банята най-добре се планират и степенуват по важност всички предстоящи ангажименти, намират се по-лесно отговори на редица тревожни въпроси, с други думи – „избистряме си главите”!

Стенната и подова керамика е от серията Portland 325 - Ariana Ceramica

Е, че е така – така си е, но за да се случва наистина точно така, не без значение е цветовото оформление на банята, предопределяща настроението в атмосферата на банята.

Безспорен факт е, че пастелните тонове от цветовата палитра винаги и безкомпромисно създават най-подходящи условия за релакс и спокойна приветлива атмосфера. И точно този аргумент стои в основата на интериорната концепция за баня, чийто проект е създаден от студио „Jessica Design”.

Зоната за душ е отделена със стъклени врати

Банята е приблизителна площ 3.6 кв.м, а разположението на пространството и желанието на собствениците предопределят оборудването й с кът за душ, обособен чрез стъклени преградни врати. Стенната и подова керамика са плочи гранитогрес с размери 30х60 см и 30х30 см от серията Portland 325 на италианския производител Ariana Ceramica.

Интериорен проект на баня от студо "Джесика Дизайн"

Атрактивен декоративен акцент в помещението поставят плочите с графични мотиви, също с размери 30х60 см, както и мозаечните в зоната за душ, чиито размери са 30х30 см. Поддушовото корито  е от серията „Смола” (Stonex) на Roca – с текстурирана противоплъзгаща повърхност и включен сифон с голям дебит.

Останалите елементи от обзавеждането на банята са от „Идеал Стандарт – Видима” АД – конзолният шкаф с мивка е от сериата Strada, а тоалетната с вградена арматура е от серия Ventuno.

Проект на баня с приблизителна площ 3.6 кв.м

Всички заложени в проекта елементи за обзавеждане на банята можете да откриете в шоу-рума на фирма Jessica Sofia на адрес:

гр. София, бул. Ботевградско шосе, № 229

тел: 02/945 44 85, 945 11 25, e-mail: office@jessica.bghttp://www.jessica.bg

 

Галерия:

 

Страницата на Jessica Sofia във  Facebook можете да посетите ТУК!

2014 г.

 

 

Споделете тази публикация

Post Comment