Детски рай на два етажа

Хайде да си поиграем на високо!

 

Всички родители си мечтаем за кротки, послушни и много подредени дечица, нали? Може би защото твърде бързо сме забравили какви пакостници сме били самите ние?! И някога, и днес, децата са си деца – палави, шумни, изобретателни както в игрите, така и в белите – за ужас на горките родители!

Е, ами точно заради това в тяхната стая трябва да бъде изграден достоен декор, който да ги провокира и забавлява като креативно се използва неизчерпаемата им енергия!

Двуетажни легла за детска стая

Всички малки момчета и момичета обожават двуетажните легла

Всички малки момчета и момичета обожават двуетажните легла, които лесно се превръщат във фантазиите им във вълшебни замъци, космически кораби, палатка в гората и какво ли още не, стига да могат да гледат на въображаемия си свят отвисоко. От тяхна гледна точка това е най-доброто решение, но и от гледна точка на родителите този избор е също много функционален заради пестенето на пространство.

 двуетажно легло

 двуетажно легло

А и още – със закупуването на едно двуетажно легло, проблемът с пръснатите  играчки е лесно решим, тъй като повечето модели са оборудвани с шкафове и чекмеджета, които служат като отлично място за съхранение на спално бельо, дрешки и детски играчки.

 двуетажно легло

 

 двуетажно легло

Отчитайки всички тези фактори, германската компания Paidi предлага вече 75 години висококачествени мебели за обзавеждане на стаи за деца от всички възрасти – от бебета до тийнейджъри.

В допълнение към обичайните за детската стая мебели, фирмата предлага и широка гама двуетажни легла в колекцията Pinetta, в които акцентът не е поставен единствено върху зоната за сън.

 двуетажно легло

 двуетажно легло

Тези мебели са нещо повече от място за спане – те предлагат чудесни възможни за много игри и забавления, дори и в съвсем малка стая. Разработени са модели, подходящи тематично както за момчета, така и за момичета, но общото между всички тях са атрактивния вид и свежите цветови комбинации.

Декорацията на леглата е различна, но напълно спазва всички необходими условия за безопастност на децата, включително е предвидено и вградено осветление в мебелите, което да осигурява безопасни движения на децата, когато е тъмно.

 

Тези модели легла са в състояние да провокират всички възрастни да мечтаят отново да бъдат деца – или да направят реални тези мечти за своите деца!

http://en.paidi.com

Споделете тази публикация