ЖИЛИЩА

Интериор ДекорацияИнтериорни проектиИнтериорен дизайн

Интериор на модерен офис

“Зелена”  стена посреща клиентите в новия офис на “Явлена”

Новият офис на Агенцията за недвижими имоти „Явлена”, чийто интериор ви представяме, е  с обща площ 99 кв. м и е разположен на партерно ниво на оживения столичен булевард „Евлоги и Христо Георгиеви“.

Автори на проекта и интериорната реализация на новия офис са архитектите от Архитектурно бюро dontDIY.

Проектът за интериорно архитектурно оформление включва работно помещение за 12 служители, зона за посрещане на клиенти с рецепция и приемен кът  за изчакване, заседателна/конферента зала, тоалетна с мивка и кухненска стая.

Основен акцент в интериорното решение е двустранната зелена вертикална стена, изработена от Mr.Green с различни видове растителност, която разделя рецепцията от работната част.

Естествената растителност подобрява микроклимата в офиса, повишава влажността на въздуха и допринася за благоприятния аромат в помещението, като същевременно е в синхрон със зелените политики, които Агенция „Явлена” развива през годините.

Рецепцията, изработена по проект, представлява ефирен работен плот за един човек и е разположена срещу входа, непосредствено пред зелената стена.

Изчакването се осъществява в приемен кът – конфигурация от три  кресла Catifa от Arper с ниски масички, ситуиран пред самата витрина.

Преддверието на офиса е решено изцяло в бели тонове, фокусирайки погледа върху естествената растителност на зелената стена.

Работните пространства, разположени зад и около зелената стена, са сепарирани в по-спокойни тъмни тонове и са маркирани със стени от естествено дърво, които създават визуален и звуков комфорт на работа.

Дървените паркетени ламперии са осветени със специални прожектори от Алтроникс. Визуален акцент внасят специално проектираните сини маси с черни столове Plastic Chair от Vitra.

Локалното осветление над масите е с лампи Parallel на Wolfram. Работните пространства са  оформени с окачен таван, който скрива вентилационната инсталация, доставяща климатизиран въздух.

По протежението на коридора, свързващ предната и задната заседателна част на офиса, са разположени тоалетна с мивка и вграден шкаф, както и кухненският офис, включващ плот за хранене с бар столове и малък кухненски плот с хладилник, изработени от Кобо.

Задната част на офисното пространство представлява преддверие с плот с възможност за кетъринг, което води към заседателната зала с настилка от сив мокет.

За подобряване на звуковия комфорт в заседателната зала е поставен звукопоглъщащ таван и мокет на задната стена.

В пространството са разположени и две разгъваеми маси от шперплат, по проект на архитектите и произведени от Валиян, които позволяват обособяването на заседателна маса за 8 и 10 човека.

При неизползване на масите, те се сгъват и закачат на стените като декоративни пана.

Галерия:

За повече информация и контакти:

арх. Христо Станкушев

Архитектурно бюро dontDIY 

office@dontdiy.orgwww.dontdiy.org

 

За контакти с Агенция за недвижими имоти „Явлена“:

www.yavlena.com

 

Facebook Коментари


Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища  


 

Избор на редактора - категория Интериор

 

 

 

ИнтериорДекорацияИнтериорни проекти


 

Абонирайте се за RSS канал

НОВИ ПРОДУКТИ - магазин ЖИЛИЩА
thumb


thumb


thumb


 

Печка на твърдо гориво

Сгъваемо легло - Como

Тавански стълби - различни модели

Декоративни тухлички

Декоративни камъни

   

Горивни камери за камини

Горивни камери за камини

Декоративни пана

Декоративни панa - XPS 3D - за стени и таван

Простори

Честър - кожено кресло

Капаци за WC

Дървени градински мебели
Дървени градински мебели

  

 

Покривни прозорци

Капандури

Стъклени тухли

Стъклени тухли - размери 19 x 19 x 8 см и 19 x 9.4x 8см

Импрегнатори за дърво

Импрегнатори за дърво

Биокамини

Облицовъчен камък

Етажерки и поставки за баня

 

© 1994 - 2018 jilishta Products. All rights reserved. Политика на поверителност