Интериорен проект на комфортен съвремен апартамент

Интериорът на този апартамент е проектиран с конкретна цел – да удовлетворява нуждите на съвременния млад човек с неговия забързан и динамичен начин на живот. Интензивното и натоварено ежедневие се сблъсква и бива „победено” от спокойния, релаксиращ интериор, пренасящ обитателите си в един друг свят, далеч от дневните грижи и проблеми.

Според това  интериорно решение от коридора се влиза направо в дневната –  пространство, зонирано и оформено според съвременните тенденциии и събрало в себе си всичко необходимо за приятния завършек на работния ден. Интериорният кът за меко сядане заема централно място в дневното пространство и предлага много удобство и уют.

Интериорно решение с изчистени линии

Интериорно решение с изчистени линии

Наред с кухненския ъгъл и трапезарна маса, е предвиден и бар – чудесно място да се изпие по един разхлаждащ или стоплящ тонизиращ коктейл. Заложените в интериорното решение мебели със своите изчистени линии, ненатрапващите си форми и цветове спомагат за по-доброто възприемане на пространството.

Тяхната цел е да разтоварят съзнанието и да останат незабелязани, спомагайки за отпускане и активна почивка. Телевизорът е поставен на подвижна стойка, за да е максимално използваем от всяко кътче в дневната.

Системата LAGO предлага едно разчупено и елегантно обзавеждане спалня

Спалнята кореспондира с дневното пространство и е идеалното място за релакс и сън. Системата  LAGO предлага едно разчупено и елегантно обзавеждане, ненатрапващо се и същевременно придаващо комфорт и топлина. Предвидени са и два вида завеси.

Едните – ефирни, позволяващи на слънчевата светлина да облива и изпълва стаята, а другите – плътни, осигуряващи достатъчно тъмнина и уединение, за да може човек да се излежава до късно в почивните дни.

Лекотата на пропорциите в това интериорно решение, както и модерните мебели предлагат на своите обитатели пълен комфорт и максималната функционалност на едно съвременно жилище.

NEWLEVEL architects
www.newlevel.bg

Споделете тази публикация