Неутралните цветове – гаранция за добър вкус!

Интериорен проект на баня в пастели и свежи акценти

 

Обичате ли спокойствието, което внушават пастелните земни тонове? А ще позволите ли на пролетната свежест да си присвои поне частица от вашата баня?

Ако е така, то значи сте на правилното място, защото ви каним заедно да се разходим в една стилна, елегантна и много весела баня!

Тоалетната чиния e от колекцията „Washpoint“ на Ideal Standard.

Когато видяхме за пръв път проекта, създаден от дизайнерите на студио „Jessica Design“, нашето първо усещане за атмосферата в това помещение бе, че сякаш пролетта някак по свой си магичен начин е отворила прозореца и се е настанила тук като у дома си!

Стенните и подови плочи са от колекцията Home на испанския производител APE Ceramica a

Вярно е, че основната концепция е изградена на базата на земните пастелни тонове, но декоративните елементи сред тях със своето пъстроцветие сякаш „избухват“, за да предизвикат усмивки и добро настроение! А какво по-добро от това, да се заредиш с положителна енергия още рано сутрин, когато влезеш сънен в банята, за да се приготвиш за предизвикателствата на новия ден?

Стенните плочки са с размер 20х60 см

Или пък вечер, преди да се отдадеш на вълшебствата на сънищата, докато вземаш дори и набързо един душ, да си спомниш с усмивка всичко най-хубаво, което съдбата ти е предоставила да преживееш в поредния ти ден? А в баня като тази то не би могло и да бъде иначе – нейната визия просто не може да те остави да бъдеш тъжен!

Подовите плочи са 45х45 см, също от колекцията Home

Стенните керамични плочи, които дизайнерите са избрали за проекта, са от колекцията Home на испанския производител APE Ceramica. И монохромните в различните пастелни нюанси, и декоративните, които наподобяват пъстра мозайка от малки плочи, всъщност са с еднакви размери – 20х60 см. Подовите са от същата колекция, но с размер 45х45 см.

 Мивката и шкафът са от колекцията "Strada е на Идеал Стандарт

Пастелно бежови и земни тонове са комбинирани в хроматична хармония, а пъстрите декори, макар и да са умело и пестеливо разположени, неминуемо сякаш се стремят да доминират над спокойната иначе картина, за да поставят оригинален отпечатък върху атмосферата на банята.

Пастелни тонове и пролетна свежест в интериора на модерна баня

Кътът за душ е отделен със стъклени прегради от останалото пространство. Мивката и шкафът , върху който е монтирана, са от колекцията „Strada“ на Ideal Standard. Тоалетната чиния с вградена арматура е модел от колекцията „Washpoint“, също на Ideal Standard.

План на банята

Може и да не е голяма по площ, но освен богатството да си има прозорец, тази баня се радва постоянно на доброто настроение на своите собственици – ние сме напълно убедени в това! Вероятно и вие?

Всички продуки, заложени в интериорния проект на тази баня, можете да откриете в шоу-рума на фирма JESSICA на бул. „Ботевградско шосе“ 229 – гр. София, а дизайнерите на фирмата ще проектират индивидуален проект на мечтаната ви нова баня или WC.

 

Галерия:

 

 

Пълната продуктова гама на компанията можете да намерите на:

WWW.JESSICA.BG

 

 

 

Споделете тази публикация

Post Comment