И малкото може да бъде елегантно!

Интериорен проект на WC за гости

 

Добре дошли, скъпи гости – чувствайте се като у дома си! Нали така посрещаме всички приятели и роднини, защото кой не обича гости?! Е, понякога моментите за такива посещения може и да не са най-подходящи, но гостите не го научават, защото всички българи сме мнооого гостоприемни или поне така обичаме да твърдим, нали?

Тоалетна за гости

Е, вярно е, че на гости си като на гости, колкото и да са мили домакините, но тези от вас, които разполагат в жилището си и с отделна тоалетна, не само  в комбинация с банята, знаят, че този вариант е най-комфортният за всички външни посетители на жилището им.

Обикновено това е най-мъничкото помещение, съперничещо си по площ само с някой скромен килер, но присъствието му не е никак без значение!

2

И независимо, че е малко като площ, това не пречи и тук да се прояви голямо въображение, за да бъде тоалетната също така гостоприемна и елегантна!

Интериорният проект на WC, който представяме, е проектиран от дизайнерския екип на студио “Jessica Design”  за клиенти на компанията.

Плот от дърво под мивката

В  интериорното решение на помещението дизайнерите са заложили на стенни и подови керамични плочки на испанския производител Carmen CeramicaArt, санитарна керамика и смесител от Roca.

Интересно и ефектно си взаимодействат стенните плочки с геометрични и мозаечни декори от колекцията Balmoral Ambiente – съответно модели Mureto Almond с размери 30х51 и Mosaico – 30х30 см. Подовите плочки са с голям формат – 50х50 см, от същата колекция.

Заложената в проекта тоалетна с вградена арматура е от серията Мerian N, мивката е модел Eliptic за полувграждане,  а батерията e от серията Element – всички на Roca.

План

Плотът от дърво под мивката чудесно си хармонира с декорацията от комплект кокетни етажерки с форма на куб, окачени на стената – нали вече споменахме, че освен удобно, и на гости, и на домакини, трябва да им бъде и приятно тук?

Аксесоарите от инокс и голямото огледало, което има и качеството  оптически да увеличава пространството, допълват елегантната визия на помещението.

Всички заложени елементи в интериорния проект на тази тоалетна можете да откриете в шоу-рума на фирма JESSICA на бул. „Ботевградско шосе“ 229 – гр. София, а дизайнерите на фирмата ще проектират съобразно вашите предпочитания индивидуален проект на новата ви баня или WC.

 

Галерия:

 

2014 г.

Пълната продуктова гама на компанията можете да намерите на:

WWW.JESSICA.BG

 

 

 

Споделете тази публикация

Post Comment