ЖИЛИЩА

Интериор ДекорацияИнтериорни проектиИнтериорен дизайн

Интериорен проект на WC

Да  поглезим  гостите с… речни камъчета под краката!

В съвременните жилища се налага все повече проектирането и изпълнението на две помещения с функционално предназначение за баня – разбира се, когато размерите позволяват.

Обикновено по-голямото помещение собствениците обзавеждат като семейна баня, а по-малкото – като тоалетна, понякога комбинирана и с душ, за гости.

Често се смята, че това, обикновено най-малко  помещение в дома, е трудно да бъде едновременно естетически и практично оформено.

И тъй като тоалетната за гости се посещава от външни на семейството хора, то в голяма степен можем да я оприличим и на своеобразна визитка на дома.

Има визитки, и визитки – с различен дизайн и ефекти, по-семпли или по-впечатляващи…

А “визитката” на жилището, която ви представяме чрез  интериорния проект за WC,  e толкова елегантна, че човек не може да не се впечатли.

Интериорният проект е създаден от дизайнера Даниела Костова от фирма JЕSSICA, а защо и как  най-малкото помещение в жилището спечели нашите абсолютни симпатии, можете да видите и сами.

Няма как да останем равнодушни, когато още с отваряне на вратата, погледът ни попада върху атрактивния под от… речни камъчета! Оригиналните плочки с размери 35х35 см са модел PEBBLES WHITE от серията Aspen на испанския производител APE Ceramica.

Камъчетата са с естествен произход, подредени върху мрежа, а при поставянето им, плочките се фугират, за да се получи идеално равна повърхност. (Плочките се предлагат и в модел PEBBLES BROWN.)

За да се постигне напълно завършена интериорна картина, за стенна облицовка е избран модел плочки с дървесен ефект на ROCA в комбинация с пастелно бежови в същия размер – природните елементи камък и дърво са обединени в една модерна интерпретация в интериора на банята.

Eдинствено стената срещу мивката е решена с декоративна мазилка в пясъчно-бежов нюанс.

От пода, през стените, погледът ни се качва нагоре, към окачения таван с геометрични форми и вградено осветление с квадратни лунички.

“Изрисуваните” фигури с помощта на тъмните плочки по контурите на окачения таван почти наподобяват същински декоративни дървени греди.

Голямо огледало на стената над мивката, поставена върху окачен шкаф от светло дърво, оптически увеличава пространството в помещението.

Тоалетната чиния е с вградена в стената  структура с помощта на гипсокартон, а оформената по този начин декоративна ниша отгоре може да се използва за поставяне на сувенири, вази със сухи цветя или друга предпочитана украса.

Е, сега ще се съгласите ли с нас, че гостите на този дом ще се почувстват наистина специални, когато се запознаят и с неговата визитка?

Всички заложени елементи в интериорния проект на тази тоалетна за гости можете да откриете в шоу-рума на фирма JESSICA на бул. Ботевградско шосе 229, а дизайнерите на фирмата ще проектират съобразно вашите предпочитания индивидуален проект на новата ви баня или WC.

 

Галерия:

 

Facebook Коментари


Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища  


 

Избор на редактора - категория Интериор

 

 

 

ИнтериорДекорацияИнтериорни проекти


 

Абонирайте се за RSS канал

НОВИ ПРОДУКТИ - магазин ЖИЛИЩА
thumb


thumb


thumb


 

Печка на твърдо гориво

Сгъваемо легло - Como

Тавански стълби - различни модели

Декоративни тухлички

Декоративни камъни

   

Горивни камери за камини

Горивни камери за камини

Декоративни пана

Декоративни панa - XPS 3D - за стени и таван

Простори

Честър - кожено кресло

Капаци за WC

Дървени градински мебели
Дървени градински мебели

  

 

Покривни прозорци

Капандури

Стъклени тухли

Стъклени тухли - размери 19 x 19 x 8 см и 19 x 9.4x 8см

Импрегнатори за дърво

Импрегнатори за дърво

Биокамини

Облицовъчен камък

Етажерки и поставки за баня

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Политика на поверителност