Интериорен проект на баня 2.60 кв.м

Стилно трио в малка баня

 

Малко или голямо, старо или ново, всяко жилище си има баня! Може да е и съвсем мъничка, но трябва да не отстъпва по функционалност и естетика на тези с по-щедрите пространства.

Как това се случва в баня с площ само 2.60 кв.м, ще ви разкажем чрез проекта на интериорния дизайнер Ирена Иванова от студио “Истерия Дизайн”, който представяме.

Интериорен проект на баня в червено

Ефектната комбинация между цветовете е впечатляващо подсилена чрез геометричните фигури, “изрисувани” с помощта на плочките, чийто размер е 25х40 см. Подът е в бяло, а плочките са 30х30 см.

Интериорен проект за баня

Зоната за душ е отделена със стъклени стени, едната от които се отваря частично навътре с цел пестене на пространство, направени са по поръчка. Симофът е лентов.

Моноблокът и мивката са от една серия, със заоблени форми, които естетически се вписват в малкото пространство.

Интериорен проект за баня в червено и бяло

Шкафът под мивката и комбинираният с огледало над нея са решени в бяло. Поради липсата на пространство за поставяне на други мебели за съхранение на различни принадлежности, са проектирани декоративни полици в близост до душ-кабината, които ще се изпълнят с гипсокартон.

Осветлението в банята е решено с вградени лунички

Окаченият таван следва цветовата концепция на стените – червен контур продължава геометричната композиция и нагоре по самия таван. Осветлението в банята е решено с  вградени лунички, както и с насочващо над огледалото.

И малките помещения могат да бъдат стилни – доказателството е пред вас!

Поглед отгоре в банята

 

За повече информация и контакти

„ИСТЕРИЯ Дизайн“

Ирена Иванова – интериорен дизайнер
0897 829 859 Globul
0882 657 323 Mtel
0877 020 032 Vivacom

http://www.isteria.eu/

Споделете тази публикация