Интериор на апартамент в Москва

Стил и ексцентричност в умерен баланс

 

Луксът, гарниран със сериозна доза ексцентричност, който излъчва този интериор, едва ли би оставил някого равнодушен.

Изключително изящни линии, много светлина и изтънчена елегантност са сътворили един впечатляващ интериорен коктейл, който не всяко жилище би могло да опита.

Този изключително модерен апартамент се намира в жк “Триумф Палас” – Москва, а автори на интериора са руските дизайнери Алексей Николашин, Александра Федорова и Ирина Шумаева от студио SL Project.

Невероятната хармония, създадена между цветова концепция и детайлите в обзавеждането се дължи на белите подове и стени, които контрастират изкусно на акцентите от  тъмно и  светло дърво.

В дневната две от стените, разположени перпендикулярно, са облицовани с дърво в натурален светло златист цвят – така TV-кътът и тъмната библиотека ефектно се открояват.

Холът директно си комуникира с кухнята – символична преграда между зоните поставя елегантен плот от тъмно дърво, монтиран на частично преградна стена.

Кухненският кът е оборудван с най-съвременни уреди, макар че атмосферата тук предполага повече да се носят ухания на скъпи вина и изискани ястия, отколкото обикновена кулинарна проза. Стилната стъклена маса с бели столове абсолютно подкрепя тази констатация.

Непосредствено до меката мебел с авангарден дизайн е разположен кът, който съвместява функциите на работен кабинет и зона за отдих. Удобна лежанка и мини-градина в японски стил са добро местенце за релакс след приключването на донесената за домашно у дома работа.

Работен кабинет и кът за отдих

Апартаментът разполага с две големи спални и отделна детска стая.

Едната от спалните е с кръгло легло, изцяло решена в бяло, а другата впечатлява с оригиналното решение на таблата зад леглото от тъмно дърво, чиито контури продължават частично и по тавана, а накрая завършват с окачена поставка за TV.

Кръгла спалня

След всичко видяно дотук, едва ли някой ще се изненада и от размерите на банята, оборудвана с двойна мивка, трапецовидна вана и душ-кабина с LED осветление.

Съвсем логично, за пълния комфорт на обитателите е поставен и телевизор – по-скоро бихме били разочаровани, ако нямаше такъв!

Всеки един детайл в интериора има своя принос към уникалната визия на апартамента – естетически издържан във всяко едно отношение дом, а че ще завидим на собствениците, то е повече от ясно!

www.ab-sl.ru

Споделете тази публикация