Стая за нас и нашите приятели!

Проект на детска стая за 2 деца с готови мебели

 

– Ще бъдем ли приятели завинаги? – попита Прасчо.

– Дори и за по-дълго! – отговори Мечо Пух.

Стаята е предназначена за две деца

Прекрасно е да имаш толкова верни приятели, които никога няма да те оставят сам – нито денем, нито нощем, а може би – дори и когато пораснеш! Защото в стая като тази, където най-добрите ти приятели могат да ти правят постоянно компания, всяко дете би се чувствало прекрасно!

А още по-прекрасно могат да се чувстват и техните родители, тъй като биха си спестили много главоболия покрай обзавеждането на светая светих на малките си наследници, защото тук всички мебели са абсолютно готови и купени наведнъж от ИКЕА.

Свежо зелено, жълто, лилаво - пъстър калейдоскоп от настроение!

Не ни разбирайте погрешно, далеч сме от мисълта да правим реклама на мебелния гигант, но чрез своя проект интериорния дизайнер инж. Диана Лазарова просто подсказва една идея, която лесно може да се превърне в реалност – ако ви допадат този тип мебели, разбира се.

Колко е хубаво Мечо Пух да ти е приятел денонощно!

Детската стая е така оформена цветово, че в еднакво голяма степен би допаднала на всяко момиченце и момченце, които обичат Мечо Пух и компания!

Това, което не можем да пропуснем да подчертаем е, че всичко тук – всеки един детайл и аксесоар, са много, много свежи и изпълват пространството с жизнерадостна атмосфера. Че то би ли могло и да бъде иначе дори и само като си помислиш за тези невероятно забавни приказни герои на Алън Александър Милн, които се усмихват от стените на помещението?!

Две легла, две висящи мрежи за играчки...

Всички мебели са на модулен принцип и се сглобяват бързо и лесно – стига стените да са вече боядисани, подовата настилка да е готова и таткото да има сръчни приятели, които да му помагат!

И както знаете: “Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед… и това са две гърненца с мед” – леглата са две, съответно за братчета, сестричета или пък братче и сестриче. Окачените мрежи за играчки също са две – всеки да си има свое кътче за любимите си вещи.

Принтовете на стената могат лесно да бъдат сменени с изображения на други детски любимци

В момента за стаята са поставени нисък шкаф и масичка със столчета – за рисуване и други творчески занимания, но когато децата поотраснат, на същото това място може да бъде поставено бюро – или пък две?!

Малката масичка може да бъде заменена с бюро, когато децата пораснат

Същото се отнася и за принтовете на стените – те могат да бъдат заменени с нови детски или пък вече тийнейджърски любимци, но мебелите могат да останат същите, защото човек има винаги нужда от добри приятели – та дори и под формата на мебели!

Аранжировка на помещението

Ние съвсем не знаем всичко, но:

“- Ако някой знае всичко за всичко — каза си Мечето, — то това е Бухала, който знае нещо за нещата. Името ми да не е Мечо Пух — а то е! — прибави той, — значи така е!”

Всъщност, ние знаем със сигурност едно – че този проект ще си спечели много приятелски симпатии!

 

Галерия:

 

 

За контакти: инж. Диана Лазарова – интериорен дизайнер

diana_dnl@abv.bg
0893 482 610

http://dianalazarova.blogspot.com/

Споделете тази публикация

Post Comment