Интериор със стил и зашеметяващ изглед

Пентхаус в средиземноморската перла на Израел

Разкошният пентхаус, който ви представяме, се намира на последния  етаж на модерна нова сграда в  курортния град Нетания, наричан още средиземноморската перла на Израел.

Само на 30 км северно от Тел Авив, градът е разположен на брега на Средиземно море и притежава почти 15 км дълга красива пясъчна ивица.

Сградата е изцяло завършена през 2011 г., а как Средиземно море става част от декора на ексклузивния като разположение и дизайн апартамент, създаден от архитектите от студио Domb Architects, можем да проверим лично като се разходим, макар и виртуално,  из стилното жилище.

Мезонетът  се намира на  32-я етаж на жилищна сграда с панорама  към морето.

Едно от най-големите предимства, за което няма как да не завидим на собствениците, е спиращата дъха гледка към безбрежното небе и реещите се за компания пухкави облаци, отстъпващи мястото си само на вечерния спектакъл, изпълняван от луната в главната роля и безброй статисти – блестящите на фона на нощното небе звезди.

На първото ниво са разположени дневна зона с кътове за отдих, кухня, трапезария и основната спалня, а на следващото има организиран също дневен кът в близост до басейна, втора спалня с баня и помещение за фитнес.

Още при влизане в жилищното пространство околната панорама става ясно видима през огромните френски прозорци.

В откритата дневна зона различните кътове плавно преливат един към друг, без да губят контура си и пространствената  си интимност. Хол, трапезария и кухня се срещат в олекотеното пространство с точно подбрани мебели и непринуден комфорт.

Възхителната гледка към блещукащите вечер светлини на  градския пейзаж се разкрива  чрез големите прозорци, простиращи се по цялата дължина на помещенията и на двете нива.

Основната спалня с прилежащата към нея баня също се вписват в отворения характер на жилищната концепция –  мраморните мивки и ваната се виждат ясно от областта за сън, а необходимото уединение се постига при желание с помощта на врата-хармоника.

Стаята за гости е с романтичен балдахин и самостоятелна баня.

Голямата слънчева тераса с луксозен басейн предполага собствениците да предпочитат да  прекарват повече време на открито, отколкото на закрито!

Обзавеждането  на целия мезонет е от Armani Casa – меките топли пастелни тонове придават  усещане за интимност на фона на красивия блус, изпълняван от морето и небето през невероятните сутрини и още по-възхитителни вечери.

Галерия:

Споделете тази публикация

Post Comment