Шикозни идеи за царството на бебетата

Правилата в детската стая могат да бъдат пренаписани!

 

Минимализмът все повече завладява интериорните решения на всяко помещение в съвременното жилище, включително и детската стая. Да, оправдания за това увлечение имаме всички и то много – ограничени пространства, търсена илюзорна лекота, лесна поддръжка и т.н.

Нямаме никакво намерение да противоречим, защото всеки има право на собствено мнение за стила и обзавеждането на жилището си, но когато става въпрос за детската стая, малко или много ни обземат невероятно възторжени чувства, нали?!

 

Разбира се, децата винаги заслужават най-доброто и за тях никога не ни се свидят всички вложени средства, но има и друг начин да им покажем загрижеността си – като им създадем не само функционална, но и красива среда, в която да растат.

В най-голяма степен това важи за най-малките слънчица на мама и татко, онези невинни крехки същества, чиито палави крачета тепърва ще будят умиление с палавия си тропот.

 

Точно за невръстните все още бебета американската компания  Restoration Hardware предлага обзавеждане за детски стаи с почти божествено романтичен дизайн, на който едва ли някой би могъл да устои.

Тази колекция е в състояние да пренапише предварително създадените домашни правила как би трябвало да изглежда стаята на малките наследници.

Компанията предлага колекции с класически, но осъвременен характер, и то в най-добрите аспекти на романтичните стойности, съчетани с високо качество и несравним дизайн.

Независимо, че обитателите на детската стая са съвсем мънички, на техният свят е обърнато внимание като на най-важните персони в семейството – всъщност, децата са си наистина такива, нали?

Вероятно много от вас ще се чудят защо показваме такива луксозни варианти, които у нас няма откъде да се купят?

Ами защото идеите са страхотни, можете да заимствате дори отделни детайли,  а ако търсите точно такъв, различен от масовия, стил обзавеждане, ние сме убедени, че редица български производители, работещи по индивидуални размери и конкретни идеи биха могли да се справят съвсем успешно.

www.rhbabyandchild.com

Споделете тази публикация