Детски стаи като оживели приказки

Тези невероятни интериорни предложения за детски стаи са проектирани от чешката дизайнерска компания  MIMOLIMIT.  Те са част от концепцията BYBY, насочена към децата и техните родители. Във всички тези проекти са  разработени различни теми,  внимателно изградени и подчертани с различни тематични детайли.

Африка

Всяка от стаите носи конкретно и отговарящо на темата наименование: Тарзан, Шехерезада, Африка, Изследовател, Мими, Вълшебница.

Изследовател

Въпреки, че на пръв поглед  тези детски стаи биха влезли най-вече в ролята на място за невероятни забавления и игра, те предлагат и напълно функционални кътове за сън и съхранение на вещите на малките собственици – дрехи, играчки и разни полезни нещица.

Всеки проект съдържа трите най-необходими елемента за обзавеждане на детска стая – легло, място за съхранение – гардероб и скрин, и разбира се, маса, като към тях могат да се добавят и различни допълнителни елементи, които креативно да пресъздадат множество вълшебни сюжети от книжките с детски приказки.

Мими

В случай, че търсите идеи за създаване на наистина невероятна атмосфера в  стаята на вашето дете, то тези проекти могат да ви предоставят така необходимото ви вдъхновение.

Шехеразада

Тарзан

Вълшебница

Споделете тази публикация