ЖИЛИЩА

Интериор ДекорацияИнтериорни проектиИнтериорен дизайн

Да се почувстваш наистина „у дома“!

Интериор на апартамент с площ 73 кв.м в гр. София

 

Да си бъдем наистина у дома! Нали всички си мечтаем за това – когато през работното ни ежедневие проблемите ни идват доста в повече, този копнеж неканен се промъква в мислите ни – ех, кога ли ще се прибера най-после у дома?

Кът за отдих в дневната

Когато сме някъде далеч, далеч, колкото и да ни е било хубаво там, рано или късно на всички ни се иска все в някой момент да се завърнем пак там, у дома…

Домът, който сме създали по свой образ и подобие – топъл, комфортен, уютен… Е, понякога при „рисуването“ на този образ може и да сме използвали заемки от лъскави образци като по филмите, или сме се оставяли на влиянието на модните за момента тенденции, или просто… сме видели интериора на мечтаното жилище в сънищата си?

Кът за отдих в дневната

Все едно как, важното е да усетим, че това е наистина нашият дом, да усетим „домашния му дух“, да се слеем с цветовете и формите му, да им се наслаждаваме дълго, защото знаем, че те носят нещичко от собствения ни натюрел и характер!

Кът за отдих с мека мебел

Вероятно почти всички сме на едно мнение, нали? Е, може и да има изключения, но то е защото някои сред нас все още мечтаят и търсят своя пристан в морето на живота…

И без да губим повече време, ще споделим, че жилището, което представяме тук, е с обща площ 73 кв.м и се намира в кв. Овча купел на столицата, а как започва и свършва всичко при намиране на най-добрата формула за интериорния му дизайн, ни разказа авторът му – интериорният дизайнер  Антония Саранеделчева от „Моми Студио”.

Кът за отдих с мека мебел

Но преди това само ще вметнем, че творческото кредо за проектирането  на студиото  идва от разбирането, че „Домът е такъв, какъвто е човекът!“.

Дневна зона

„Проектирането на апартамент „Нюанси“ премина с голяма лекота и огромно доверие от страна на клиентите. Поставената задача беше да създадем уютен, топъл дом – извън клишето!

Кът за хранене

Планът на апартамента се състои от дневна, обединена с трапезария и кухня, две спални, баня, санитарно помещение и коридор.

Кухня и кът за хранене

Донякъде минус на това жилище е неголямата площ, която е предвидена за дневната зона, но това в известна степен компенсирахме чрез липсата на врата, както и чрез еднаквата подова настилка в дневната и коридора, допринесла за визуалното им обединяване.

Родителска спалня

Спалните – както родителската, така и детската, са решени в нежни розови нюанси, които подчертават женското присъствие на собственичките. Мебелите и в двете помещения са в бяло.

Детска стая

В детската стая е организиран и функционален работен кът в непосредствена близост до прозореца.

Детска стая

За банята отново е преобладаващ белият цвят, а декорите са с геометрични фигури, които са водещи мотив в целия апартамент.

Баня

Уют, комфорт и много нежност лъхат от всеки един детайл в интериорното решение на това жилище, където всеки би се почувствал действително у дома!

 

Галерия:

Фотограф: Яна Блажева

За контакти: „Моми Студио”

Антония Стефанова Саранеделчева – интериорен дизайнер

тел.: 0888 973 692, e-mail: momi.studio@yahoo.com

www.momistudio.com

 

 

Facebook Коментари


Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища  


 

Избор на редактора - категория Интериор

 

 

 

ИнтериорДекорацияИнтериорни проекти


 

Абонирайте се за RSS канал

НОВИ ПРОДУКТИ - магазин ЖИЛИЩА
thumb


thumb


thumb


 

Печка на твърдо гориво

Сгъваемо легло - Como

Тавански стълби - различни модели

Декоративни тухлички

Декоративни камъни

   

Горивни камери за камини

Горивни камери за камини

Декоративни пана

Декоративни панa - XPS 3D - за стени и таван

Простори

Честър - кожено кресло

Капаци за WC

Дървени градински мебели
Дървени градински мебели

  

 

Покривни прозорци

Капандури

Стъклени тухли

Стъклени тухли - размери 19 x 19 x 8 см и 19 x 9.4x 8см

Импрегнатори за дърво

Импрегнатори за дърво

Биокамини

Облицовъчен камък

Етажерки и поставки за баня

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Политика на поверителност